Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modeste

Publicat pe

Alex Bodi are o avere impresionantă de aproape 20 de milioane de euro, totuși, rudele afaceristului din Spania și prima lui soție nu trăiesc deloc în lux. Ei au slujbe normale și venituri modeste, asta deși Alex Bodi se laudă cu cele mai scumpe boliduri și vacanțe în locuri exclusiviste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Până la cei 38 de ani, Alex Bodi a reușit să-și achiziționeze 4 penthouse-uri la mare, într-un hotel celebru, un penthouse in Ansamblul Asmita Gardens din București, estimat la un 1 milion jumătate de euro, 3 apartamente în Sibiu și încă 2 apartamente în Cluj Napoca.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu mai deține un hotel în Mediaș, un castel în Sighșioara, o vilă de lux în Capitală, în vaolare de 800.000 de euro, două vile în Mediaș, ambele în valoare de 1 milion de euro, mașini de lux în valoare de 4 milioane de euro (SUV Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador SV, Ferrari Pista 488, Rolls-Royce Wraith, Mercedes-Maybachl, Mercedes-AMG, Bugatti Chiron și un Lamburghini), plus ceasuri de 1 milion de euro.

Rudele lui Alex Bodi trăiesc din venituri modeste

Cu toate că Alex Bodi și-a etalat mereu viața luxoasă, părinții afaceristului, sora acestuia, dar și prima lui soție, Raluca, duc un trai modest, toți având slujbe normale.

Raluca, cea care i-a dăruit și primul copil, o fetiță, lucrează ca asistentă medicală în Spania și câștigă în jur 1300 de euro.

A doua soție, Iulia, cea care ar fi făcut prostituție timp de mai mulți ani pentru el, este make-up artist și era întreținută de Alex Bodi, singura care primea bani mai mulți de la omul de afaceri, dat fiind faptul că s-a și mutat împreună cu fetița în complexul de lux în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu deținea un penthouse, scrie Fanatik.ro.

Detalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modesteDetalii neștiute despre familia lui Alex Bodi. Cu ce se ocupă apropiații lui: părinții și sora au venituri modeste

Părinții lui Alex Bodi lucrează și au slujbe decente. Tatăl omului de afaceri câștigă în jur de 1500 de euro ca inginer într-o fabrică, iar mama sa este menajeră și încasează în jur de 1000 de euro. De altfel, și sora lui Alex Bodi lucrează ca și casieră la măcelăria Prados de Avila, de unde încasează în jur de 1000 de euro.

Alex Bodi, reținut într-un dosar de proxenetism

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care a organizat mai mai multe percheziții în mai multe județe din țară în scopul destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism în care ar fi implicat și afaceristul.

Citește și: Pepe ar fi bătut-o pe Raluca Pascu! Mama fetițelor lui a cerut ordin de protecție:A fost lovită în zona feței și s-a dus direct la Poliție

Citește și: Cine este Andrei Ștefănescu. A participat la Asia Express sezon 1. A trecut printr-un divorț dureros, dar acum are o familie superbă

Citește și: Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct:Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….

Alex Bodi va rămâne în arest, după ce a fost respinsă contestația înaintată de avocații lui. Magistrații au decis ca afaceristul să rămână în închisoare. Alex Bodi a fost reținut în urmă cu mai multe zile, după ce s-a trezit cu mascații la vila sa de lux unde locuia cu noua lui iubită, Daria Radionova.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter