Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct: "Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau"

Publicat pe

Pepe a anunțat recent despărțirea de Raluca Pastramă și se pare că statutul de burlac nu-i mai priește deloc! Divorțul pare să-l fi afectat într-atât de tare, încât să izbucnească în lacrimi în timp ce interpreta o melodie de despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe, tată a doi copii, a anunțat recent că urmează să divorțeze. Vestea a picat ca un trăsnet în lumea mondenă. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț după 8 ani de căsnicie, mai ales că lucrurile păreau să meargă bine și toată lumea credea că formează un cuplu bine sudat.

Se pare că artistul a fost extrem de afectat de separare, astfel că nu și-a putut stăpâni lacrimile în timp ce interpreta o melodie tristă. Mai exact, Pepe și Lora le-au făcut o surpriză de proporții fanilor, oferind un concert online, având în vedere că în condițiile date nu se poate pune problema unei interpretări pe o scenă deschisă.

Pepe: „Acum totul s-a dus”

Printre altele, cei doi au interpretat live, într-un studio, melodia „Clipe s-au frânt'. În timpul interpretării, Pepe nu și-a putut stăpâni lacrimile. Nici nu este de mirare, având în vedere că este într-un moment sensibil din viața lui, iar versurile nu au fost deloc de ajutor în situația dată.

„Nu vreau să vorbesc, despre ce-am făcut
Sufăr şi trăiesc, clipe ce s-au frânt
Am mizat pe tot, cum ai făcut şi tu
Nu am nimic de spus, acum totul s-a dus

Te strângeam la piept, şi-ţi spuneam şoptit
Cum visam cândva, să îţi fiu iubit
De ce tu ai ales, o cale fără întors
De ce nu te-ai gândit, să nu mă fi rănit

Undeva am vrut, să ştii că-mi lipseşti
Dacă tu nu simţi, nu ştii să iubeşti
Şi totuşi te-am avut, atunci când te-am dorit
Dar nu ne-am înţeles, şi ne-am despărţit

Să fi fost al tău, şi prea bun şi rău
Să fi fost a mea, şi bună şi rea
Acum sunt prea trist, să mă vezi nu vreau
Sufăr şi exist, te urăsc te vreau
Ai fost în viaţa mea… şi nu te voi uìta…
„, sunt versurile melodiei care l-au făcut pe artist să lacrimeze.

Melodia este una mai veche, compusă încă de dinainte ca Pepe să divorțeze de Oana Zăvoranu. Se pare că istoria se repetă, iar acum cu noua despărțire artistul răscolit nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Interpretarea a sensibilizat-o și pe Lora, care a încercat să mascheze emoția cu un zâmbet forțat.

Pepe și Raluca divorțează după 8 ani de căsnicie

Vestea că Pepe divorțează de Raluca i-a luat pe fanii cuplului prin surprindere, după ce artistul, prin intermediul unui video postat pe youtube a făcut anunțul. Se pare că cea care a decis că relația dintre ei nu mai poate continua este chiar Raluca.

Citește și: Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul:”Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci….”

Citește și: Pepe și Raluca, partaj de peste 1,5 milioane de euro!Ce bunuri au de împărțit la notar

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka:”Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu trage un semnal de alarmă:are Alex Bodi legătură cu cazul Caracal? „Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal!'

După spusele artistului, el și Raluca ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar soția lui a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct: "Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau"Pepe e vizibil afectat de divorț! A început să plângă, în direct: "Sufăr şi exist, te urăsc, te vreau"

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter