Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: "Nu m-a ajutat niciodată!"

Publicat pe

Sora lui Pepe a luat foc atunci când a auzit declarațiile artistului și a dezvăluit că nu au avut niciodată o relație bună. Rebeka spune că Pepe nu a ajutat-o niciodată cu nimic și nu înțelege ipocrizia cu care afirmă că o iubește enorm, când între ei nu este nici o prietenie măcar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeka este sora doar de tată a lui Pepe, are 19 ani acum și chiar dacă artistul susține că au o relație frumoasă și o iubește mult, tânăra îl contrazice. La rândul său pasionată de muzică, Rebeka suferă din cauza relației defectuoase pe care o are cu fratele ei pentru că și-ar fi dorit ca el să să sfătuiască în cariera ei muzicală.

Prin urmare, după ce s-a scris că Pepe a rămas cu gândul la familia lui în această perioadă sensibilă, dar mai ales cu gândul la sora lui cea mică, Rebeka vine să clarifice lucrurile

„Nu am o relație atât de apropiată cu Pepe.  Cred că în toată viața ne-am văzut de vreo 6 ori. Ultima dată când ne-am văzut a fost în momentul în care tata a fost operat. Asta se întâmpla în urmă cu doi sau trei ani. Tatăl meu vrea ca eu cu frații mei să fim foarte apropiați, dar ei țin distanța față de mine. Eu încerc, dar dacă văd că sunt refuzată și  nu am cum să insist atât de mult.” , a povestit sora lui Pepe pentru cancan.ro.

„Pepe nu mi-a dat niciodată aripi, nu m-a încurajat”

Rebeka este dezamăgită că Pepe nu se gândește deloc la ea și nu o ajută în niciun fel pe plan muzical, deși este un artist cunoscut și cu multe relații, care ar punea să facă multe pentru ea.

„Pepe nu m-a ajutat niciodată și există și conversații în care eu îi trimit cover-urile mele și el nu-mi răspunde la telefon. O singură dată mi-a răspuns, acum doi ani, când i-am trimis un cover și mi-a zis „E mai ok!' . Dar, nu mi-a dat aripi și nici nu m-a încurajat în vreun fel. Eu am așteptat întotdeauna o părere din partea lui. 

Sunt dezamăgită pentru că aș fi vrut să am parte de încurajare măcar din partea familiei, dar nu o am din partea lui. Eu cred că el a înțeles că vreau să mă ridic pe numele lui, dar eu nu vreau asta.  Faptul că are barul acela pe care-l face online … a chemat multe alte fete, iar eu nici măcar nu știu cum arată barul acela online. Mi-aș fi dorit să cânt lângă el, dar nu se poate … „ a mai adăugat tânăra.

Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: "Nu m-a ajutat niciodată!"Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: "Nu m-a ajutat niciodată!"

Într-o declarație mai veche, Pepe a lăsat să se înțeleagă că are o relație foarte bună cu Rebeka: „Eu ştiam de sora mea de când s-a născut. De fraţii mei am aflat cand m-am născut, ca să zic aşa, ei sunt mai mari decât mine. Mai am încă trei fraţi, sunt cel mai mic din familie. Am luat-o ca atare, care e problema? Sora mea e frumoasă, îi seamană lui tata. Îi doresc tot binele din lume' .

Ce spune Rebeka despre divorțul lui Pepe

'Nu am fost niciodată pusă la curent cu ce se întâmplă în viața lor. Știu că s-au despărțit, asta e sigur.  Dar, mai mult de atât chiar nu știu. Nu știu de când durează problemele între ei.  Tata mi-a spus că Pepe n-are niciun fel de vină în ceea ce s-a întâmplat între ei doi.  Tatăl meu este neutru în situația asta. ', a mai declarat Rebeka.

Cine este Rebeka, sora mai mică a lui Pepe

Ion Pascu, cunoscut în lumea mondenă ca Ion Talent, tatăl lui Pepe, a vorbit vorbit în urmă cu câțiva ani despre copiii săi. Acesta a recunoscut că Pepe mai are 6 fraţi, dintre care trei vitregi. Rebecca – cu numele de scenă Rebeka este cea mai mică fată a lui Ion Talent îi calcă pe urme fratelui său vitreg, având un simţ artistic foarte dezvoltat.

„Eu nu am nici 4 şi nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viaţa sau copiii. I-am făcut pentru că mi i-am dorit şi îi iubesc pe toţi la fel de mult. Cu Tatiana mea am patru copii pe care îi cunoaşteţi mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu şi un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Şi, în sfârşit, acest copil, Rebecca. Tatiana mea ştie tot şi nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viaţa şi dacă ar fi să mă reîntrupez, aş face acelaşi lucru', declara Ion Pascu la un moment dat.

Citește și:

Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: „Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta”

Fiica lui Cristian Boureanu, pe mâna medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut la 19 ani: a ajuns de nerecunoscut!

Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea, la 5 ani după ce a fost acuzată de actriță că i-a furat iubitul: „Frumoasă, răzbunătoare și…'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter