Fiica lui Cristian Boureanu, pe mâna medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut la 19 ani: a ajuns de nerecunoscut!

Publicat pe

Ioana, fiica lui Cristian Boureanu, are 19 ani și deja a trecut pragul medicului estetician. Iată cât de mult s-a schimbat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Boureanu s-a remarcat deja precum o tânără rebelă, care pozează extrem de provocator pe rețelele de socializare și face senzație cu fiecare apariție. Ultima fotografie nu face excepție, stârnind o serie de reacții. Motivul? Fiica politicianului a apelat la o nouă intervenție, cu toate că are doar 19 ani.

Nu este prima dată când Ioana Boureanu trece pregul medicului estetician. De data aceasta și-a făcut o nouă mărire de buze și nu s-a sfiit să le arate și urmăritorilor săi rezultatul. Părerile au fost împărțite: unii i-au spus că este frumoasă, alții că îi stă mai bine când e naturală.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii':„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani'. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Machiată și cu buzele mărite, Ioana Boureanu este acum greu de recunoscut! Tânăra pare extrem de încântată de rezultat și mândră de noua ei înfățișare. Se pare că Ioana Boureanu este deschisă atunci când vine vorba de intervenții estetice și nu ar fi de mirare, dacă ar mai urma și altele.

Citește și: Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată:„Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță'

Fiica lui Cristian Boureanu, pe mâna medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut la 19 ani: a ajuns de nerecunoscut!Fiica lui Cristian Boureanu, pe mâna medicului estetician! Ce intervenție și-a făcut la 19 ani: a ajuns de nerecunoscut!

Fiica lui Cristian Boureanu este studentă

Dacă în trecut fiica lui Cristian Boureanu a avut probleme cu tatăl ei, viața de adolescentă dovedindu-se a fi una turbulentă, iată că, la 19 ani, Ioana Boureanu și-a găsit direcția. Fata este student la SNSPA, asta deși inițial își dorea să studieze în Tel Aviv, datorită cunoștințelor de limba ebraică.

Ioana Boureanu locuiește, în prezent, într-un apartament pe Nordului, are propria mașină și face cam tot ceea ce își dorește.

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă':„Marș afară'

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter