Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată: "Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță"

Publicat pe

Augustin Viziru, ultimul concurent intrat în Ferma, era văzut ca băiatul rău din telenovele, o imagine pe care și-a creat-o odată cu rolurile negative din telenovelele și serialele în care a jucat. În plus, anii de burlăcie i-au întărit această imagine și puțini erau cei care îl vedeau pe actor așezat la casa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, concurentul de la Ferma 2020 este cu totul alt om, de când are o fetiță alături de iubita lui. Actorul este topit după cea mică și se implică și în treburi de care mulți bărbați fug: schimbatul scutecelor, dar și alte sarcini.

Își ajută soția și petrece mult timp cu micuța, care e toată numai un zâmbet când își vede tăticul.

Mama lui Augustin Viziru: 'Schimbă scutece și îi face băiță'

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, mama lui Augustin, câștigătorul Ferma, a declarat că a așteptat foarte mult ca actorul să devină tată.

Citește și: George Burcea povestește detalii intime despre relația cu Viviana, dar încă nu e sigur pe relație:„Vorbim peste un an

În plus, consideră că este o adevărată surpriză transformarea fiului său. De la 'nebunaticul' Augustin, concurentul Ferma a ajuns să fie un tătic devotat, care, surpriză: chiar îi schimbă scutecele fiicei sale.

'Îmi doream teribil de mult să facă și Augustin un copil. Nu mă așteptam să fie atât de tătos, să zic așa, cu asta mic. E mult schimbat. Nu mai este nebunaticul Augustin, care era înainte. Acum este omul așezat la casa lui, care are o prioritate maximă, fetița.

Citește și: Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum:„Suntem doi oameni maturi

Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță. Plus că stau discuții foarte mult. Cum îl vede cea mică, cum începe să râdă.', a declarat mama lui Augustin în cadrul unei emisiuni TV.

Augustin Viziru este topit după fiica lui

În ziua în care a împlinit vârsta de 40 de ani, actorul i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste fiicei sale. Augustin consideră că micuța este, de fapt, cel mai special cadou pe care i l-a dăruit Dumnezeu și se declară îndrăgostit pe viață de ea. Desigur că momentul de atunci a venit însoțit de o fotografie emoționantă cu cei doi, așa cum era de așteptat.

Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată: "Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță"Augustin Viziru, băiatul rău de la Ferma, schimbat radical de rolul de tată: "Schimbă scutece, îi face masaj, îi face băiță"

Citește și: George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub?Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

'Azi am implinit 40 de ani si tu esti cel mai frumos cadou din viata mea,te iubesc dint tot sufletul meu!!!❤️❤️❤️', a scris el.

Cine este Augustin Viziru, câștigătorul Ferma 2020

Augustin Viziru a devenit tată de fată pe data de 14 iunie 2020. Un moment atât de special pentru concurentul Ferma nu a fost trecut atât de ușor cu vederea, astfel că, actorul a postat pe contul de Instagram o filmare în care le-a prezentat-o fanilor pe fiica lui, Maria Petre-Viziru.

Augustin Viziru a intrat în Ferma 2020

Surpriză de proporții pentru telespectatori. Augustin Viziru a revenit la Ferma, după 5 ani de la prima participare. Actorul este încrezător în propriile forțe și speră ca de data aceasta să fie mai atent și să nu se mai accidenteze.

‘Teama mea este să nu mă accidentez din nou. Dar la cum mă cunosc şi ştiu că nu am limite, nu văd ce teamă aş putea avea’, a spus Augustin Viziru înainte de a intra la Ferma.

Citește și: Cine a câștigat Ferma 2020. Marele câștigător este un concurent surpriză

Deși a acceptat provocarea, vedetei îi va fi greu fără fetița lui și fără iubita lui. Actorul a recunoscut că lor le va duce dorul cel mai mult, iar ziua în care a fost nevoit să plece de lângă fiica lui a fost cea mai grea.

Augustin Viziru, de la Ferma, își dorește ca de data aceasta să ia mare trofeu de la Ferma, mai ales că în urmă cu 5 ani a avut un accident nefericit chiar în timpul emisiunii.

‘Faptul că în primul sezon am avut trofeul în mână, la un deget distanţă şi chiar în momentul în care să pun mâna pe el, ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Mi-a rămas acolo undeva şi mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu.’, a declarat Augustin Viziru, cel mai nou concurent în Ferma 2020.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter