George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub? Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

Publicat pe

George Burcea și iubita lui, Viviana Sposub, locuiesc împreună după ce s-au infectat cu noul coronavirus! Relația lor pare tot mai serioasă, însă mulți au spus că actorul nu ar putea renunța de tot la Andreea Bălan, pentru că încă ar mai purta verigheta. Concurentul de la Ferma a spus tot adevărul și a pus punct speculațiilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea se afla în plin proces de divorț de Andreea Bălan, mama fetițelor sale. Cei doi, însă, și-au refăcut viața. Artista are o relație de câteva luni cu Tiberiu Argint, iar George Burcea și-a acordat o nouă șansă cu Viviana Sposub.

Totuși, legătura dintre Andreea Bălan și George Burcea este una puternică, dat fiind că au două fetițe împreună. În plus, mulți au observat că, în ciuda faptului că s-a izolat cu iubita lui de la Ferma, din cauza noului coronavirus, George Burcea pare că nu poate renunța de tot la fosta soția. Fanii au observat că actorul încă ar mai purta verigheta, așa cum s-a văzut la intervenția pe care a avut-o la Vorbește Lumea.

Citește și: George Burcea, declarație neașteptată de dragoste pentru Viviana Sposub:”Ești drogul meu neinterzis”

Mai mult, fanii au observat că actorul nu și-a dat jos inelul nici pe parcursul competiției Ferma.

George Burcea a pus, însă, punct tuturor speculațiilor. A postat un story pentru a ilustra că verigheta de la nuntă și inelul pe care îl poartă acum sunt total diferite: „Verighetă pierdută”, a scris el.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii”:”Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani”. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

George Burcea: „Noi nu locuim împreună”

Zilele trecute, George Burcea a precizat că cei doi nu s-au mutat împreună, ci locuiesc în perioada de izolare pentru a nu pune în pericol și sănătatea altcuiva.

'Noi nu locuim împreună, dar eu stau în apartament cu nașul celui de-al doilea copil și am decis să nu riscăm să-l infectăm!', a lămurit George Burcea la Vorbește Lumea.

„Mi-e teamă că nu am stat în viața mea două săptămâni, legate, cu un bărbat!', a mai spus și Viviana Sposub, care a subliniat că până acum a avut numai colege de apartament.

Citește și: Fiul vitreg al Barbrei Streisand trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie.Jess Brolin refuză ajutorul familiei, cu o avere de 500 de milioane de dolari

„Mă bucur de ceea ce mi se întâmplă și vreau să trăiesc prezentul', a mai spus George Burcea.

George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub? Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverseGeorge Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub? Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

'Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul său. Și alegem să ne bucurăm de prezent.', a completat și frumoasa lui iubită.

Viviana Sposub, detalii din intimitate

Viviana Sposub a dat din casă, la Vorbește Lumea, un detaliu din intimitate.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc 6 ani de relație! Surpriza de care a avut parte prezentatoarea Ferma:„Zâmbetul meu…’

Întrebați de Adela Popescu ce filme i-ar recomanda, George Burcea și Viviana Sposub au amintit de seriale pe care prezentatoarea deja le-a văzut. Totuși, Adela a fost curioasă să afle dacă cei doi nu se uită și la filme de dragoste. Răspunsul a fost de-a dreptul savuros.

„Filme de dragoste nu vedeti?’, a întrebat Adela Popescu.

„Facem noi destulă, nu mai e nevoie’, a răspuns Viviana Sposub.

Sursa foto: Facebook, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter