Fiul vitreg al Barbrei Streisand trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie. Jess Brolin refuză ajutorul familiei, cu o avere de 500 de milioane de dolari

Publicat pe

Jess Brolin este fiul vitreg al Barbrei Streisand, dar preferă să trăiască pe străzi și să mănânce din gunoaie. Refuză ajutorul familiei înstărite, punându-și sănătatea în pericol! Iată povestea tristă a fiului actorului James Brolin!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Are o familie celebră, cu o avere estimată la 500 de milioane de dolari. Tatăl său este cunoscutul actor James Brolin, iar mama sa vitregă este celebra artistă Barbra Streisand. Ar putea avea o viață lipsită de griji, dar… refuză!

Jess Brolin își duce zilele pe străzile din Los Angeles, căutând în gunoaie și trăind de pe azi pe mâine. Bărbatul în vârstă de 47 de ani și-a pierdut casa, iar de atunci a început să caute în gunoaie, refuzând vehement ajutorul familiei.

Citește și: Cum a fost ales chef Sorin Bontea să jurizeze o emisiune culinară, acum 8 ani:„Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace'/ EXCLUSIV

Mai mult, Jess Brolin este obez și are picioarele pline de răni, sănătatea sa fiind în pericol. Riscă chiar ca picioarele să-i fie amputate în cazul în care nu se vindecă.

Citește și: Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă.Se află la Terapie Intensivă

„Este o bombă cu cronometru. Este necesară o intervenţie din partea familiei sale. Nu aş fi surprins dacă ar avea un atac de cord mâine', susține o sursă.

Barbra Streisand și ceilalți membri ai familiei se străduiesc să îl contacteze, i-au oferit ajutorul și în trecut, dar bărbatul refuză orice ofertă. Imaginile cu el sunt îngrijorătoare, însă nimeni nu poate face nimic atât timp cât nu se lasă ajutat.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner împlinesc 6 ani de relație! Surpriza de care a avut parte prezentatoarea Ferma:„Zâmbetul meu…'

Cine este Jess Brolin

Jess Brolin este fiul actorilor Jane Cameron și James Brolin. Are un frate mai mare, Josh Brolin, în vârstă de 52 de ani, care este tot actor și o soră vitregă, Molly Elizabeth Brolin, rezultată din căsnicia tatălui său cu Jan Smithers.

Părinții săi au divorțat după 18 ani de mariaj, iar în urmă cu 25 de ani, în 1955, mama sa și-a pierdut viața într-un lamentabil accident de mașină. La acel moment, Jess Brolin a intrat în posesia unei moșteniri cu șase cifre, din care se pare că nu a mai rămas nimic.

Fiul vitreg al Barbrei Streisand trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie. Jess Brolin refuză ajutorul familiei, cu o avere de 500 de milioane de dolariFiul vitreg al Barbrei Streisand trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie. Jess Brolin refuză ajutorul familiei, cu o avere de 500 de milioane de dolari

Citește și: Adriana Stere de la PRO TV este însărcinată pentru a cincea oară:a făcut fertilizare in vitro. Ce sex are bebelușul

Jess Brolin doarme sub cerul liber, alteori într-un camion și supraviețuiește cu resturile din tomberoane. „Este o situaţie sfâşietoare', susține un apropiat al actorilor.

Din păcate, situația nu se va îmbunătăți cât timp nu va accepta că are nevoie de ajutor!

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter