Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

Publicat pe

Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, a fost depistat cu COVID-19 și se află în stare gravă. Artistul are nevoie urgență de plasmă pentru a se vindeca. În acest sens, prietenii și fanii lui fac apel la oamenii care s-au confruntat cu virusul și s-au vindecat, pentru a dona plasmă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Huțanu are doar 37 de ani, și se află în stare gravă din cauza coronavirusului, motiv pentru care are nevoie urgentă de plasmă hiperimună. Artistul este internat la Terapie Intensivă.

Citește și: Ioana Ginghină, Răzvan Fodor şi Mircea Gheorghiu joacă în serialul Adela de la Antena 1

Viața lui Silviu Huțanu este în pericol după ce cântărețul a fost depistat cu COVID-19

„În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul „Căi Ferate' din Iași.”, au fost declarațiile cu privire la starea de sănătate a lui Silviu.

Citește și: Cel mai nou cuplu de pe micile ecrane: Andreea Ibacka și Mihai Călin vor juca în serialul Adela

„Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune.

Silviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie IntensivăSilviu Huțanu, membrul formației SoundCheck Band, are COVID-19 și este în stare gravă. Se află la Terapie Intensivă

Vă rugăm să fiți alături de fratele meu și să mergeți la CRTS pentru a dona plasmă hiperimună. Acesta poate fi cel mai mare sprijin terapeutic pentru Silviu', spune Alex Huțanu, fratele artistului ieșean.

Purtătorul de Cuvânt de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, a făcut declarații:

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina Ciobănașu

„Pacientul este ventilat non-invaziv. Din păcate, starea unui pacient internat în secția de Terapie Intensivă este imprevizibilă. În ceea ce privește tratamentul cu plasmă hiperimună, recomandat ar fi să-l primească cât mai repede. La unii pacienți funcționează, la alții nu se observă rezultate, dar trebuie încercat absolut tot ceea ce ne stă în putință', a spus Dr. Florin Grămadă.

Citește și: Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1

Atât familia cât și prietenii lui Silviu Huțanu au distribuit pe rețelele de socializare cazul artistului pentru a reuși să mobilizeze cât mai multe persoane.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă