Cine este Dominique, fata lui Marius Lăcătuș. Joacă în serialul Adela de la Antena 1

Publicat pe

Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, a semnat contractul pentru un rol în Adela, serialul de la Antena. Fiica unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști români completează distribuția noului serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra actriță a reușit să primească în serialul care va fi difuzat pe Antena 1 în curând. Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, a semnat contractul pentru serialul Adela.

Citește și: Ioana Ginghină, Răzvan Fodor şi Mircea Gheorghiu joacă în serialul Adela de la Antena 1

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă', a declarat Dominique, fata lui Marius Lăcătuş, care va juca în serialul Adela.

Citește și: Cel mai nou cuplu de pe micile ecrane: Andreea Ibacka și Mihai Călin vor juca în serialul Adela

În serial, tânăra o va interpreta pe Tania. Tania este secretara lui Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media. Este un pas important în carieră pentru Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, iar rolul din serial îl va face pe tatăl ei să fie mândru.

Citește și: Cine e Vlad Gherman, actorul din serialul Adela. Este logodit cu Cristina Ciobănașu

Cine este Dominique, fata lui Marius Lăcătuș. Joacă în serialul Adela de la Antena 1Cine este Dominique, fata lui Marius Lăcătuș. Joacă în serialul Adela de la Antena 1

Cine este Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, din serialul Adela

Dominique, fata lui Marius Lăcătuș, din serialul de la Antena 1 este absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid.

Citește și: Ghinion pentru George Burcea. Ce actor i-a furat rolul în Adela, noul serial de pe Antena 1

Alexandra Dominique Lăcătuș este singurul copil al lui Marius Lăcătuș. Tânăra actriță a fost înfiată în anul 2000, pe când avea doar 5 ani. Dominique a locuit în Spania, alături de părinți.

Citește și: Nuami Dinescu joacă în serialul Adela. Ce rol interpretează: „E tot ce mi-am dorit”

FOTO: Facebook, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter