(P) Cerceii perfecți de zi cu zi

Publicat pe

Căutați o pereche de cercei pe care să îi puteți purta în fiecare zi? Care să se potrivească cu fiecare ținută? Să fie confortabili și eleganți? Care să fie realizați cu materiale de calitate? Nu mai căutați. La Chic Bijoux descoperă cercei din aur 14k personalizați, precum și modele de cercei din Argint 925, fiecare realizate după propiul stil si personalitate.

În fiecare zi luăm o decizie cu privire la ceea ce vrem să purtăm și cum vrem să ne prezentăm în lume. Ne place asta, dar nu ar fi rău să avem o decizie în minus de luat. Astfel o bijuterie mică și cu un mare impact este alegere pe care sa o faci o data, si nu zilnic.

Simboluri semnificative cu o atingere personalizată și detalii atrăgătoare gravate îți vor pune în lumină fără efort stilul personal de invidiat.

Dacă ești fericita posesoare a unui animal de companie poți expune zilnic iubirea ta față de mica vietate prin intermediul unei perechi uluitoare de cercei personalizati.

Copiii sunt cea mai de preț comoară, de aceea o pereche de cercei simpla si de efect care să reprezinte minunea sau minunile din viața unei mândre mămici sunt alegerea perfectă.

Împărtășește cu întreaga lume meseria ta sau o pasiune personală prin intermediul unei bijuterii ce prezintă clar și simplu ceea ce tu iubești să faci.

Fiecare dintre aceste stiluri de cercei sunt realizate cu atenție din Argint 925 sau Aur de 14k. Astfel tu vei avea mici bucăți de strălucire, forme unice și uimitoare care te vor face în fiecare zi să te simți specială.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter