Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum: "Suntem doi oameni maturi"

Publicat pe

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după 5 ani de relație, în urmă cu mai bine de cinci luni! De atunci s-au născut tot felul de speculații cu privire la noi relații de ambele părți, însă mulți și-au dorit să știe cum se înțeleg cei doi după despărțire. Lidia Buble a spus acum adevărul despre cum colaborează cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De la despărțirea de Răzvan Simion, s-au născut o serie de speculații privind posibile noi relații ale Lidiei Buble. S-a vorbit despre o relație cu Cornel Ilie de la Vunk, după colaborarea pentru piesa Vino, du-te, dar și despre o legătură cu fratele Elenei Gheorghe, Costin care a participat la Exatlon. În ciuda speculațiilor, însă, Lidia Buble este în continuare singură.

La rândul lui, Răzvan Simion a avut o escapadă secretă, în Istanbul, alături de o brunetă misterioasă.

Citește și: George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub?Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

Totuși, fanii s-au arătat extrem de interesați despre relația dintre Lidia Buble și Răzan Simion, după despărțire. Mai ales că cei doi încă mai colaborează pe plan profesional.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea:„Viaţa mea este foarte liniştită'

Lidia Buble: „Ne înțelegem foarte bine”

Lidia Buble a decis să rupă tăcerea, având în vedere multitudinea de întrebări venite pe marginea acestui subiect. A spus adevărul despre cum se înțeleg acum.

'Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională', a transmis Lidia Buble, într-o ședință de întrebări venite din partea fanilor.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii':„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani'. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de 5 luni

Deși era evident că lucrurile începuseră să scârțâie între Răzvan Simion și Lidia Buble, cei doi au anunțat despărțirea abia la începutul lunii iunie. În timp ce prezentatorul TV se confesa în mod public despre problemele din cuplu, artista declara de fiecare dată că totul este lapte și miere.

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum: "Suntem doi oameni maturi"Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum: "Suntem doi oameni maturi"

Citește și: Dieta ținută de Monica Bârlădeanu la 41 de ani!Ce mănâncă într-o zi și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă