George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație: „Vorbim peste un an”

Publicat pe

George Burcea s-a îndrăgostit la Ferma de Viviana Sposub. Acum, cei doi s-au izolat împreună în apartamentul asistentei tv, asta pentru că actorul a descoperit că are COVID-19. Cei doi au o legătură specială și încep să se cunoască din ce în ce mai bine. Se descoperă unul pe altul și ambii par îndrăgostiți până peste cap.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu s-a finalizat încă, actorul încearcă să fie cât mai discret cu privire la fosta lui relație și a felului în care decurg lucrurile cu privire la separare și custodia fetițelor.

Cât despre noua relație, George Burcea recunoaște că a găsit în Viviana un punct de sprijin moral. Vorbește extrem de frumos despre tânără și pare că este într-o perioadă în care se bucură de o nouă dragoste.

Citește și: George Burcea încă poartă verigheta, chiar dacă locuiește cu Viviana Sposub?Actorul de la Ferma spune adevărul despre gestul care a stârnit controverse

„Pentru mine, Viviana este un punct de sprijin moral pe care l-am găsit în Ferma, un suflet cald și omul potrivit la momentul potrivit. Este prima oară când o întâlnesc pe Viviana, iar energia ei a facut ca noi să ne apropiem. Sunt sigur că ambii avem de învățat o lecție din această experiență', a spus George Burcea pentru ciao.ro.

Citește și: Andreea Raicu, surprinsă ieșind din casa lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea:„Viaţa mea este foarte liniştită’

Întrebat cum o descrie pe Viviana și dacă a găsit în ea ce îi lipsea în relațiile anterioare, George Burcea a declarat:

„Pentru a descoperi aceste lucruri este nevoie de timp, așa că vorbim după 1 an. Deocamdată nu doresc să fac „n' comparații, ci să ma bucur atât de ea, cât și de această competiție extraordinară în care am avut norocul să intru', a mai spus el.

Citește și: Ștefan Bănică, despre succesul din „Liceenii’:„Faima mi-a dat cu tifla pe la 18 ani’. Cine l-a adus cu picioarele pe pământ / EXCLUSIV

Totodată, el i-a făcut și o declarație de dragoste mai atipică iubitei sale.

„Te rog, mănâncă tu aceste sarmale, căci viața-n Fermă-i grea, iar eu pot să mai aștept până vom sacrifica curcanul'.

De ce a făcut declarații publice cu privire la Andreea Bălan, în Ferma

„Având în vedere că din Februarie și până în Septembrie eu nu am dat nicio declarație presei cu privire la noi, am considerat că e timpul nu să atac, așa cum presa a relatat, ci să-mi spun punctul de vedere. Greșit-am oare că am făcut acest lucru? Problemele mele cu ea le vom rezolva doar noi, chiar dacă mai scapă și în presă anumite lucruri', a spus actorul.

Citește și: Dieta ținută de Monica Bârlădeanu la 41 de ani!Ce mănâncă într-o zi și care sunt alimentele la care a renunțat definitiv

El a vorbit și despre fetițele lui și despre cât de des le vizitează.

George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație: „Vorbim peste un an'George Burcea povestește detalii intime despre Viviana, dar încă nu e sigur pe relație: „Vorbim peste un an'

„Fetele mi le văd în fiecare weekend, iar de Luni până Vineri îmi fac activitățile mele profesionale. Nu voi sta de fiecare dată când merg la ele să anunț public faptul că sunt la fetițe. Este o treabă a mea și o voi ține personală'.

George Burcea a descoperit că are COVID-19

Actorul a aflat din greșeală că este pozitiv la virusul care face ravagii în întreaga lume, motiv pentru care s-a carantinat alături de Viviana Sposub.

Lidia Buble rupe tăcerea la 5 luni de la despărțirea de Răzvan Simion! Cum se înțeleg acum: „Suntem doi oameni maturi”

„Având în vedere că acest virus nu a venit cu probleme de sănătate, sunt foarte bine. Mă bucur că voi avea timp pentru scris, citit și vizionat filme, căci am ratat destul de multe în trecutul apropiat. S-au speriat puțin (n.r. familia și prietenii), dar i-am liniștit spunându-le cã pe Burcea nu-l face un covid. Dupa ce treci prin numeroase situații dificile, covidul e apă de ploaie', a mai spus el.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter