Manuela, iubita lui Ciprian Silași, este însărcinată. Fostul concurent de la Exatlon va deveni tătic de băiat a doua oară

Publicat pe

Ciprian Silași este extrem de fericit. Iubita fostului concurent de la Exatlon este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume primul lor copil. Ciprian Silași va deveni pentru a doua oară tată de băiat. El mai are un copil, pe Mladin, din fosta sa relație cu Diana. Fostul concurent Exatlon a făcut marele anunț și a povestit cum i-a dat vestea celuilalt băiat al său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

„Spre fericirea mea și a ei, dar și a părinților noștri, este însărcinată. Acum doi ani și jumătate am venit cu soția. La Untold am primit un lot de fete faine și m-am ales cu Manuela. Face zilele acestea 28 de ani, ea locuiește încă la Cluj. Suntem împreună după Untold. Este însărcinată în patru luni și jumătate. O să am tot băiat', a devzăluit Ciprian Silași.

Fostul concurent de la Exatlon a povestit că i-a spus lui Mladin că va avea un frățior prin intermediul unor jocuri și glume. Legat de Manuela, mama viitorului său băiețel, cântărețul a mărturisit că lucrează la o firmă IT.

 „Încă lucrează la acea firmă și mai are puțin până intră în prenatal, apoi se mută la Sibiu. Am mers în vacanță la părinții ei în Italia. Când ne-am întors, le-am dat vestea că o să aibă un nepoțel',  a adăugat Ciprian Silași.

Ciprian Silași a ținut despărțirea de fosta iubită ascunsă timp de cinci luni

Imediat după întoarcerea de la Exatlon, Ciprian Silași și Diana Romanesse au decis să se despartă definitiv. Ei aveau o relație de mai bine de nouă ani de zile. Ciprian Silași a fost surprins alături de noua lui iubită la Untold, moment în care despărțirea de Diana Romanesse a fost evidentă.

'Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună', a declarat vedeta de la Exatlon.

Manuela, iubita lui Ciprian Silași, este însărcinată. Fostul concurent de la Exatlon va deveni tătic de băiat a doua oarăManuela, iubita lui Ciprian Silași, este însărcinată. Fostul concurent de la Exatlon va deveni tătic de băiat a doua oară

S-a despărțit de femeia cu care are primul copil

Zvonurile că Ciprian Silași ar fi pus capăt relației cu iubita ar fi apărut încă din ianuarie, însă ele au prins contur din ce în ce mai mult. Ciprian a plecat din casa în care a locuit cu mama copilului său și s-ar fi mutat într-unul din apartamentele pe care le deține în Sibiu.

Citește și:

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației

Bianca Drăgușanu renunță până și la tatuajul care-i amintește de Alex Bodi! „Face parte din greșelile tinereții!

Citește și: Viviana Sposub i-a spus „Te iubesc lui George Burcea când el a abandonat Ferma. Ce promisiune i-a făcut actorului, imediat după accidentare

Citește și: Andreea Bălan recunoaște că îi este greu în rolul de mamă singură. Acuzații la adresa lui George Burcea: „O dată pe săptămână cu tati și în rest…

'Eu și Diana suntem separați din februarie. Însă, ne vedem destul de des, fiindcă toată lumea știe că noi avem un băiețel minunat, pe Mladin, de care avem grijă împreună', a declarat vedeta de la Exatlon.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter