Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea, la 5 ani după ce a fost acuzată de actriță că i-a furat iubitul: „Frumoasă, răzbunătoare și...”

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu au fost astăzi invitați în cadrul emisiunii La Măruță, de la PRO TV. Artista nu a ezitat să răspundă provocării lui Cătălin Măruță și a făcut o dezvăluire neașteptată. Iată cine a fost iubitul ei secret.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Invitați la emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV, Lora și Cătălin Măruță au fost supuși testului prin care trece toate vedetele, la Momentul adevărului. Dat fiind că cei care nu vor să răspundă trebuie să mănânce sos super picant, Lora a ales să răspundă provocării și să spună adevărul.

„Iulian e un băiat foarte mișto”

Printre altele, Lora a fost întrebată ce bărbați din showbiz i-au făcut avansuri. Și pentru că, în cazul în care ar fi refuzat să răspundă, ar fi trebuit să mănânce picant, artista a decis să-i satisfacă, până la urmă, curiozitatea lui Cătălin Măruță, făcând o dezvăluire în premieră.

Acum câțiva ani, Lora a avut o relație de câteva luni cu fratele lui Mariu Moga, Iulian.

„Iulian Moga, dar nu a aflat presa. Nu a aflat că am fost împreună. S-a întâmplat acum 10 sau 11 ani și am fost împreună cred că 4 sau 5 luni. Eram puștani amândoi și i-a reușit cucerirea. Iulian e un băiat foarte mișto', a mărturisit Lora în premieră, spre surprinderea tuturor celor din platou.

Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea, la 5 ani după ce a fost acuzată de actriță că i-a furat iubitul: „Frumoasă, răzbunătoare și...'Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea, la 5 ani după ce a fost acuzată de actriță că i-a furat iubitul: „Frumoasă, răzbunătoare și...'

Ce a zis Lora despre Doinița Oancea, după ce s-a spus că i-a furat iubitul

La vremea respectivă, povestea dintre Lora, Dan Badea, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu a iscat multe valuri în presă, dar și în mediul online. Cei patru erau prieteni, însă, după divorțul de Dan Badea, artista și Ionuț Ghenu au devenit un cuplu, stârnind multe controverse. Lora a fost acuzată atunci că i-a furat iubitul Doiniței Oancea, deși artista a negat permanent acest lucru.

Ionuț Ghenu este cel mai important om din viața mea, avem sentimente unul față de celălalt, însă dacă voi fi într-o relație oficială cu Ghenu este un lucru pe care mi-l voi asuma, așa cum și el și-l va asuma. Nu m-am despărțit de soțul meu din cauza lui Ghenu, eu cu Dan nu mai locuiam împreună de mai bine de un an. Divorțul a fost ceva ce a urmat inevitabil , declara Lora, la începutul relației cu managerul ei și fostul iubit al Doiniței Oancea.

În acest context, Cătălin Măruță nu a scăpat ocazia să o pună pe artistă să-și caracterizeze fosta prietenă în trei cuvinte. Lora nu a ezitat să o descrie pe Doinița Oancea.

„Frumoasă, răzbunătoare și geloasă', a spus artista fără să clipească.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți”

Citește și: Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani. Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter