Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Publicat pe

La scurt timp după ce a câștigat procesul cu tatăl unuia dintre copiii ei, care nu voia să-și recunoască fiica, Rocsana Marcu s-a mutat din țară. De patru luni, Rocsana și fetele ei locuiesc în Anglia și sunt foarte fericite acolo.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 39 de ani, Rocsana Marcu a decis să schimbe locul, sperând, astfel, să schimbe și norocul. Astfel, fosta vedetă Antena Stars și-a luat cele doua fiice și au început o viață nouă în Anglia.

În urmă cu patru luni, Rocsana Marcu a renunțat la România și s-a mutat cu fetele ei în Anglia. Vila pe care o deţine în Pipera a închiriat-o și câștigă bani frumoși din asta. Potrivit Click!, Rocsana a ales Anglia pentru că mai fusese acolo, are prieteni şi are mai multe oportunităţi de joburi, aşa că nu i-a fost teamă. A fost un pic mai delicată situaţia ei pentru că nu este singură, ci are două fiice mari, la şcoală, aşa că trebuia să ia o hotărâre comună, iar cea mai bună a fost aceea de a pleca toate.  

Rocsana Marcu şi fiicele sale, Indira (7 ani) şi Mayra (12 ani) locuiesc acum în Londra, unde şi-au găsit o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete. Rocsana a făcut cea mai bună alegere de până acum. A ales să plece din ţară. S-a stabilit în Londra unde îi este foarte bine şi dacă va fi aşa mereu, cred că mutarea va fi definitivă. În ţară vine doar ca să îşi vadă casa. Vila şi-a închiriat-o, ia bani frumoşi de pe ea. Iar cu aceştia îşi achită chiria în Anglia. Chiar este fericită şi mă bucur mult pentru ea', a spus pentru Click! o prietenă bună a Rocsanei.

Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele eiCe face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

În primăvară, Rocsana a câștigat procesul cu tatăl Mayrei

În martie 2020, Rocsana a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre cele două fetițe ale sale, după 10 ani de luptă prin tribunale. Acum, Adrian Ștefan Iliescu, tatăl primului copil al Rocsanei Marcu, Mayra, este obligat să plătească retroactiv pensie alimentară, ținând cont că nu a achitat niciun ban până acum. Fiica cea mare a vedetei a împlinit deja 12 ani.

Conform Click!, Adrian Ștefan Iliescu este băiatul fostului primar din Giurgiu și ar putea fi executat silit din cauza datoriilor acumulate către fiica sa.

Pe de altă parte, Rocsana Marcu nu ar fi fost de acord cu procesul intentat tatălui primei sale fiice și și-ar fi dorit ca bărbatul să-și recunoască micuța.

‘Clienta mea a câştigat procesul împotriva tatălui fetiţei acesteia, domnul Iliescu! Acesta a fost obligat la acoperirea cheltuielilor privind creşterea şi educarea minorei, obligaţie pe care şi la acest moment o ignoră! Într-adevăr, s-a demarat procedura de executare silită împotriva tatălui.

Executorul judecătoresc a procedat la indisponibilizarea tuturor veniturilor obţinute de Adrian Ştefan Iliescu, iar la acest moment suntem în faza de evaluare a bunului imobil constând în casa de locuit aparţinând debitorului, urmând ca în cel mai scurt timp să se procedeze la scoaterea la licitaţie publică a bunului. Totodată au fost luate şi toate măsurile de indisponibilizare a autoturismului pe care refuză să-l predea executorului judecătoresc, a declarat avocata Rocsanei Marcu, Ramona Aldea, pentru sursa citată mai sus.

Rocsana Marcu și Adrian Ştefan Iliescu au avut o relație scurtă la finalul lui 2016. Cei doi s-au despărțit la începutul lui 2017, după ce blondina a aflat că este însărcinată. Până în acest moment, bărbatul nu și-a vizitat niciodată fiica.

Rocsana Marcu mai are o fetiță, pe Indira, din relația cu avocatul Florin Moldoveanu.

Citește și:

Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica: „Lasă-te, nu e de tine!

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Celine Dion s-a măritat în secret, la patru ani de când a rămas văduvă! Cine este soțul ei cu 17 ani mai tânăr

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter