Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica: „Lasă-te, nu e de tine!

Publicat pe

Au trecut doi ani de când s-a retras, fără voia ei, din televiziune, atât din matinalul Antena Stars, cât şi de la emisiunea Agenţia VIP,  însă nici cu muzica nu este convingătoare Rocsana Marcu. Blonda a crezut că va da lovitura cu o piesă în al cărei videoclip apare sumar îmbrăcată, însă fanii i-au recomandat să se lase de cântat.

 

Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica: „Lasă-te, nu e de tine!Ce face Rocsana Marcu după ce s-a retras din televiziune. Fanii îi ironizează muzica: „Lasă-te, nu e de tine!

Nimic nu pare să-i mai meargă Rocsanei în ultimii doi ani. A pierdut locurile de muncă din televiziune, care-i aduceau un venit stabil, nici cu muzica nu are mare succes şi s-a şi despărţit de bărbatul cu care credea că se mărită.

În timp ce fanii îi spun: „Lasă-te de muzică, nu e de tine, sincer! Mai mult behăi decât să cânţi, e greu cu muzica!', Rocsana îşi trece la CV-ul artistic performanţe în Qatar şi susţine că a făcut senzaţie printre arabi.

O altă sursă de venit pentru Rocsana, pe lângă muzică, ar fi şi contractele de publicitate, cântăreaţa promovând diverse servicii şi produse, respectiv pensiuni, lenjerie intimă, maşini sau saloane de înfrumuseţare.

Cât despre despărţirea de politicianul Bogdan Iancu, Rocsana a recunoscut că i-a fost extrem de greu şi că a slăbit mult în urma suferinţei, însă pare că a trecut peste acest episod.

Rocsana Marcu (39 de ani) este mămica a două fetiţe – Mayra, în vârstă de 12 ani şi Indira de 7 ani.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter