Elena Gheorghe și familia, pictorial EXCLUSIV în VIVA! de aprilie. Povestea nespusă a unei iubiri interzise

Publicat pe

Dacă n-o cunoști pe Elena Gheorghe și cineva îți relatează totul despre viața ei, ai impresia că asculți firul narativ al unei povești. O poveste cu deznodământ fericit, cu emoții inerente, cu evenimente neașteptate, dar fără frici sau resentimente. Are o carieră fructuoasă, un soț care-i este alături din adolescență, doi copii minunați, iar acum a venit momentul ca toți patru să facă primul pictorial de familie, în exclusivitate pentru VIVA!

Dolce far niente. Acesta este conceptul care ne-a venit imediat în minte atunci când am gândit ședința foto cu Elena și familia ei… Tocmai pentru că Elena și Cornel sunt mereu pe fugă, între concerte, studio, săli de repetiții și emisiuni televizate, și am vrut… să-i determinăm și pe ei să se mai relaxeze puțin.

Și, cum ne-am dorit un pictorial într-o atmosferă caldă, prietenoasă și romantică, specific siciliană, am stat cu sufletul la gură să… nu cumva să plouă în ziua programată. Și am avut noroc, întrucât am ales cea mai însorită zi a lunii martie! Am găsit locul perfect – restaurantul Belli Siciliani – și, „acom-paniați de bucate tradiționale italienești, am făcut… tot ceea ce vedeți în paginile următoare!

Elena, tu provii dintr-o familie tradiționalistă, tatăl tău având origini armânești. Cum l-ai prezentat pe Cornel părinților?

Părinții mei îl cunoșteau pe Cornel pentru că îmi era coleg și prieten, iar când lucrurile au devenit mai serioase, am avut ceva emoții. La început, tata era mai rece cu el, probabil că voia să-l testeze și mă gândesc că era normal. A fost primul și singurul băiat pe care l-am prezentat părinților, eu fiind fiica cea mare, astfel că trebuia să vadă și ceilalți frați ai mei cum se întâmplă dacă aduc pe cineva acasă.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Ai avut ceva emoții că el nu va fi primit cu brațele deschise în familia ta? Știu că bunica ta chiar și-ar fi dorit ca tu să te căsătorești cu un armân. Cât de greu a fost să o convingi de faptul că ți-ai găsit sufletul-pereche și că el este Cornel?

A fost o întreagă poveste… Dada și Papu au fost foarte supărați pe tatăl meu atunci când le-a prezentat-o pe mama, ea fiind ardeleancă. Ba, mai mult de atât, nici nu au fost prezenți la nunta lor deoarece ei își doreau ca băiatul lor cel mare să se însoare cu o armână și să fie un exemplu demn de urmat și pentru frații lui. Bunicii mei s-au împăcat cu părinții mei abia atunci când am venit eu pe lume, deși inițial nu au fost prea încântați când au auzit vestea. Apoi, am fost efectiv adorată de ei, m-au crescut, m-au răsfățat, m-au iubit la nebunie, mai ales că eram prima lor nepoată și, așa cum e obiceiul la armâni, purtam numele bunicii.

Dada m-a învățat să vorbesc armânește, să prețuiesc obiceiurile și muzica armânească. Aproape zilnic îmi spunea cât și-ar dori să mă căsătoresc cu un armân. Când am mai crescut, mai în glumă, mai în serios, îmi povestea despre băieții din comunitate, care ar fi mai potrivit pentru mine. A fost mai greu să-i spun bunicii despre Cornel decât părinților mei.

Mi-ar fi plăcut să respect tradiția, dar inimii nu-i poți porunci pe cine să iubească și pe cine nu. La început, i-a fost greu să-mi înțeleagă decizia, dar apoi l-a adorat pe Cornel, iar într-o zi mi-a spus că el face cât zece armâni și că are sufletul împăcat când știe că mă lasă pe mâini bune.

Deși povestea voastră de dragoste a părut una fără nicio opreliște, cred că nu a fost chiar așa… Nu? Cornel, tu cum îți amintești perioada de început a relației voastre?

A fost palpitantă. Am pariat totul pentru iubirea noastră… Prietenia dintre noi, pe care riscam s-o pierdem, dacă relația nu funcționa, trupa în care eram colegi…

Elena: Și poate că și relația mea cu Dada ar fi avut de suferit dacă aș fi ales greșit.

Citiți continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. Revista se Aprilie se vinde împreună cu un cadou special: VIVA! plus Gel Spumant de Curățare -417 sau VIVA! plus lipstick și  set de plasturi împotriva durerilor. Ambele variante, la prețul special de doar 9.9 lei. 

 

Elena Gheorghe și familia, pictorial EXCLUSIV în VIVA! de aprilie. Povestea nespusă a unei iubiri interziseElena Gheorghe și familia, pictorial EXCLUSIV în VIVA! de aprilie. Povestea nespusă a unei iubiri interzise

Foto: VIVA! – Gabriel Hennessey 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter