Diana Munteanu, corp de milioane la 40 de ani. A pozat sexy în VIVA! de aprilie

Publicat pe
Diana Munteanu, corp de milioane la 40 de ani. A pozat sexy în VIVA! de aprilieDiana Munteanu, corp de milioane la 40 de ani. A pozat sexy în VIVA! de aprilie

La 40 de ani, Diana Munteanu continuă să fie una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran. O împătimită a sportului, vedeta are și câteva reguli alimentare de la care nu se abate, care pentru majoritatea ar fi de neconceput. De ce merită tot efortul vezi în pictorialul pe care Diana l-a făcut pentru VIVA! de aprilie.

Are 40 de ani, dar metabolismul ei nu dă semne de încetinire. Desigur, în spatele siluetei suple stă mult sport, dar și o atenție sporită la alimentație. Mănâncă extrem de rar carne, consumă multe salate, pește, fructe și legume. Toate aceste eforturi dau roade, însă, așa cum se poate vedea în pictorialul realizat de Diana Munteanu pentru VIVA! de aprilie, unde vedeta lasă la vedere o siluetă suplă și un corp extrem de sexy.

Coperta VIVA! de aprilie

Diana Munteanu nu a mai mâncat la fast food de opt ani

Prezentatoarea tv este una din puținele femei care nu a avut niciodată complexe, după cum ea însăși ne-a declarat. Greutatea sa nu a suferit modificări majore peste ani, deși mănâncă înghețată aproape în fiecare zi. În schimb, face sport și are un regim de viață echilibrat. Iată ce a declarat  la Interviurile VIVA!: 'Merg la pilates, la sport. Cu o dietă sănătoasă, cu somn. Am mâncat la fast food acum 8 ani. Mănânc întotdeauna foarte sănătos și niciodată târziu. Ultima masă este pe la ora 19. Mă pun în pat la ora 22.30 și nu prind 12 noaptea trează. Nu pot să renunț la înghețată, mănânc aproape în fiecare zi. Ciocolată mai mănânc din când în când dimineața. Mănânc carne, dar destul de puțină. Consum foarte mult pește, fructe de mare, carne de curcan. Nu am mai simțit nevoia să mănânc carne de pui. Mai merg la tratamente corporale și pentru față. Sunt tratamente noninvazive și nu am intervenit chirurgical nicăieri. Hidratări, masaje și tot ce este nevoie pentru a te menține cât de cât în formă.'

Foto: VIVA!

Vezi întreg pictorialul cu Diana Munteanu în numărul de aprilie al revistei VIVA!, disponibilă din 1 aprilie la toate punctele de difuzare a presei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter