Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Publicat pe

După 23 de ani de relație și 22 de mariaj, Alin Oprea a fost lăsat fără niciun ban de Larisa, soția lui. Deranjat de speculațiile conform cărora ar trăi pe banii iubitei, artistul a explicat ce soluție a găsit pentru a-și suplimenta veniturile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea divorțului dintre Alin Oprea și Larisa, cea care i-a fost soție timp de 22 de ani a șocat opinia publică, dar acela a fost doar începutul, deoarece în mass-media a început un război ce pare a nu se mai termina. Acuzațiile au curs de ambele părți, cei doi soți ajungând să-și spele rufele în public.

Alin Oprea și Larisa s-au acuzat reciproc de infidelitate, iar artistul a susținut că soția lui l-a lăsat fără niciun ban, luându-i dreptul de semnătură în bancă. Situația a devenit brusc dramatică pentru Alin Oprea, cu atât mai mult cu cât averea adunată de artist de-a lungul căsniciei se ridică la 1 milion de euro și mai multe proprietăți. Drept urmare, divorțul la notar a rămas doar un vis frumos…

Alin Oprea și-a asumat relația cu femeia care îi este aproape, dar, în același timp, și-a acuzat la rândul lui soția de infidelitate. În ceea ce privește relația cu iubita lui, artistul se declară mai îndrăgostit ca niciodată și nu se ferește să-și asume povestea de iubire.

‘Mi-am asumat-o! Am o relație și mă bucur și o iubesc pe fata asta! Să dea Dumnezeu să fie bine în continuare! Deci eu nu am mințit că nu am o relație. Am și mă bucur! Hai să fim serioși. Nu ieși în presă și mă acuzi numai pe mine de infidelitate, când tu ai la rândul tău nouă infidelități? Eu le voi demonstra pe toate’, a declarat Alin Oprea la Xtra Night Show.

Alin Oprea: „A trăi pe banii altuia ar fi lipsit de demnitate”

După ce a fost atacat în presă și în mediul online de Larisa și s-a speculat în presă că a ajuns să fie întreținut de către iubita lui, artistul a rupt tăcerea:

„Chiar dacă mi-a fost blocat accesul la banii câștigați în 25 de ani de carieră cu Talisman, nu am ajuns nici chiar la sapă de lemn, așa cum se speculează în media. Da, stau într-un apartament foarte frumos, închiriat în centrul Capitalei, pe care îl achit din venituri proprii. A trăi pe banii altuia ar fi lipsit de DEMNITATE pentu mine. Iubita mea a fost și este în continuare aproape de mine în toată această perioadă foarte grea pentru mine, atât sentimental, cât și moral. Chiar dacă ea și-a arătat în nenumărate rânduri disponibilitatea de a mă sprijinii și material, pentru că ar avea resursele necesare, am refuzat categoric să accept această propunere, pentru că mă consider un bărbat puternic, demn și independent.

Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofilezeCe se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Nu am fost și nu voi fi niciodată un neputincios. Ar fi rușinos și înjositor pentru mine să ajung să trăiesc pe banii altuia, deci așa ceva este imposibil să se întâmple. Chiar dacă situația mea financiară în această perioadă nu este una de invidiat, cum de altfel, din cauza acestei pandemii cred că prea puțină lume se mai poate lăuda cu succese financiare, am câteva activități din care îmi câștig o existență decentă, frunoasă, activități care mă împlinesc atât din punct de vedere profesional cât și material”, a mărturisit Alin Oprea pentru Click.

Artistul a mai ținut să menționeze că, în pofida speculațiilor din presă, până acum nu a avut loc nicio înfățișare între el și Larisa la tribunal, în procesul de divorț.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

Din ce trăiește acum Alin Oprea

Deși perioada pandemiei reprezintă o încercare extrem de dificilă pentru toți artiștii, Alin Oprea a reușit să-și suplimenteze veniturile în această vară. Artistul a cântat în localurile de pe litoral, unde ar fi câștigat în jur de 3.000 de euro pe lună, scrie cancan.ro. Mai mult, deși în această perioadă deschiderea unei noi afaceri reprezintă o adevărată provocare, Alin Oprea și-a deschis o școală de muzică.

„Împreună cu Instituțiile de Învățământ Lumina, am deschis în sfârșit, o școală la a cărui proiect se lucrează de peste 3 ani și pentru care au ieșit în sfârșit toate avizele și aprobările necesare, inclusiv Certificatul de Marcă de la OSIM. Școala a început să funcționeze deja în mediul online, pe programa de învătământ Rockschool London, cu care avem semnat un parteneriat. Sunt mândru să dețin în această instituție, poziția onorabilă de președinte”, a menționat artistul pentru Click.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter