Polițistele din Coreea de Nord sunt o adevărată atracție pentru turiști: toate sunt sexy, nemăritate și ies la pensie la 26 de ani!

Publicat pe

Polițistele din Coreea de Nord sunt, cu siguranță, una dintre cele mai mari atracții pentru turiști. Cele 300 de tinere super sexy opresc traficul și la propriu, și la figurat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În Phenian, polițistele de trafic sunt demne de un concurs de Miss, frumusețea lor fiind aproape stranie pentru o țară unde totul e fake de la un capăt la altul.

Polițistele din Coreea de Nord, obligate să fie single

Uniformele lor albastre, mănușile albe și mișcările aproape robotice le fac să pară ireale, într-o coregrafie neașteptată printre mașinile ce circulă pe străzile din capitala Coreii de Nord. Într-o țară în care dictatorul Kim Jong-un face legea și majortitatea populației trăiește sub limita sărăciei, imaginea polițistelor sexy este fascinantă pentru puținii turiști.

Polițistele din Coreea de Nord sunt un adevărat spectacol pentru trecători, majoritatea turiști și jurnaliști, frumusețea lor fiind greu de trecut cu vederea. Cele 300 de tinere sunt alese însă după criterii stricte – trebuie să fie frumoase, necăsătorite și, nu în ultimul rând, sexy. De altfel, presa internațională speculează că însuși dictatorul nord-coreean s-ar fi implicat personal în alegerea lor. Mai mult, dacă se căsătoresc polițistele nord-coreene sunt obligate să demisioneze, iar vârsta la care sunt „pensionate” este de 26 de ani.

Citește și:Cătălin Scărlătescu, interviu sincer despre viața personală: „Eu mă îndrăgostesc tot timpul”. Ce spune despre ultima dezamgire în amor/ EXCLUSIV

Polițistele din Coreea de Nord sunt o adevărată atracție pentru turiști: toate sunt sexy, nemăritate și ies la pensie la 26 de ani!Polițistele din Coreea de Nord sunt o adevărată atracție pentru turiști: toate sunt sexy, nemăritate și ies la pensie la 26 de ani!

Un alt criteriu important în alegerea polițistelor din Coreea de Nord este fotogenia – toate trebuie să arate bine inclusiv în fotografii și să fie îndeajuns de înalte și bine proporționate.

Pe străzile goale, din 1980

„Polițistele reprezintă capitala țării, de aceea sunt selectate pe baza aspectului fizic, a explicat un ofițer superior de la Ministerul Securității Publice. În privința vârstei, regula este clară, deoarece „la 26 sau 27 de ani femeile din țara noastră se căsătoresc. Pentru că acest rol este totuțși dificil, nu-și pot face meseria decât dacă sunt necăsătorite”, a mai explicat oficialul.

Polițistele de trafic din Coreea de Nord au fost introduse în anii 1980, când vehiculele erau o raritate pe străzile din Phenian și au rămas în funcție decenii, deși dirijau o circulație non-existentă pe nițte bulevarde aproape goale…

Pe de altă parte, în privința polițiștilor bărbați nu există limită de vârstă…

Foto: Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter