Soția lui Sean Connery vinde vila în care s-a filmat James Bond, la o săptămână după ce actorul a încetat din viață! Ce avere fabuloasă avea

Publicat pe

La scurt timp după ce Sean Connery a încetat din viață, Micheline Roquebrune, soția lui, a decis să scoată la vânzare una dintre proprietățile lor, vila în care s-a filmat unul dintre filmele James Bond, pentru o sumă fabuloasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe 31 octombrie, lumea Hollywoodului a fost încă o dată îndoliată, Sean connery, unul dintre ultimele staruri ale Generației de Aur încetând din viață, la vârsta de 90 de ani, la reședința sa din Bahamas.

Iată însă că, la doar câteva zile de ladecesul marelui actor, soția lui, Micheline Roquebrune (91), a luat o decizie neașteptată – aceasta a scos în vânzare una dintre proprietățile familiei din Anglia, Spania și Franța, poate cea de care actorul era cel mai legat sentimental.

Este vorba despre vila de lux de pe Riviera Franceză, o casă construită în 1920 și situată pe malul mării, unde au fost filmate scene din filmul 'Never Say Never Again' din seria peliculelor cu James Bond. Casa, în care Connery a trăit doar până în 2006, când s-a retras din cinematografie, supranumită de localnici locul lui Sean, va fi scoasă la vânzare pentru o sumă fabuloasă.

O vilă demnă de James Bond 

Aflată într-o locație de vis, pe malul Mării Mediterane și în apropiere de Nisa, vila stil Belle Epoke, cunoscută sub numele La Roc Fleuri, a fost cumpărată de Sean Connery după căsătoria sa din 1970 cu Micheline Roquebrune și a fost scoasă la vânzare pentru 30 de millioane de euro (33,87 milioane de dolari) . Cu siguranță, în pofida prețului prohibitiv, se vor găsi doritori să locuiască în vila lui James Bond.

Asta cu atât mai mult cu cât noul proprietar se va bucura de tot luxul, vila având 5 dormitpare, două piscine, sală de fitness, pivniță și niște grădini superbe, terasate în stil mediteranean. Are 5 dormitoare, două piscine, sală de gimnastică, sală de fitness, pivniţă, grădini terasate în stil mediteranean.

Soția lui Sean Connery vinde vila în care s-a filmat James Bond, la o săptămână după ce actorul a încetat din viață! Ce avere fabuloasă aveaSoția lui Sean Connery vinde vila în care s-a filmat James Bond, la o săptămână după ce actorul a încetat din viață! Ce avere fabuloasă avea

Sean Connery avea semneță senilă


Marele Sean Connery s-a stins pe 31 octombrie, la vârsta de 90 de ani, așa cum și-a dorit. Actorul a murit în somn, fără durere, după luni de zile în care s-a chinuit cumplit. Nu mai putea vorbi și familia a fost devastată să-l vadă așa.

Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic', a mărturisit Michelle, care a mai adăugat și că soțul ei suferea de demență senilă, afecțiune care i-a făcut viața un coșmar în ultima perioadă.

Asta nu mai era viață pentru el. Nici nu mai putea să vorbească în ultima vreme. Măcar a murit în somn și totul a fost atât de liniștit', a mai spus Michelle.

Actorul a lăsat în urmă nu doar o moștenire cinematografică imensă, ci și o avere fabuloasă – 350 de milioane de dolari. Deocamdată nu e clar cum vor fi împărțite bunurile sale, dar fiul său din prima căsnicie, cea cu Diane Cliento, Jason, în vârstă din 57 de ani, ar putea avea de pierdut, acesta având o relație destul de dificilă cu tatăl său.

Citește și: Alina Pușcău, drumul din cartierul Sălăjan la Hollywood. Ce spune despre familie și viața sentimentală: „Ține de destin” / EXCLUSIV

Citește și: Donald Trump a avut trei soții și o lungă listă de amante! Președintele SUA s-a lăudat că a profitat de faimă pentru a face sex

Citește și: Elvira Deatcu are coronavirus. Actrița din VLAD a anunțat că toată familia a contractat virusul: 'Șocul a fost destul de mare'

Citește și: Alexandra Velniciuc iubește de aproape 20 de ani același bărbat! Cine i-a pus actriței inima pe jar: „Nu suntem căsătoriți, dar…”

Citește și: Cum arată Melanie Griffith în costum de baie, la 63 de ani. Urmează o dietă care îi poartă numele: iată meniul zilnic

Foto: Hepta, Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter