Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: "Stăm acum la părinți"

Publicat pe

Vestea divorțului dintre Raluca Pascu și Pepe a luat prin surprindere pe toată lumea. La scurt timp după anunțul făcut de artist, Raluca a făcut primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pascu și Pepe nu mai formează un cuplu de mai bine de două săptămâni, fapt anunțat chiar de către Pepe, în mediul online. Artistul a fost cel care a dat vestea că el și Raluca au pornit pe drumuri separate și că deja nu mai locuiesc împreună.

Raluca Pascu s-a mutat la părinții ei

Ieri, Raluca Pascu a fost surprinsă în timp ce ieșea de la părinții ei de acasă, de unde a luat niște saci, cel mai probabil cu haine, ba chiar s-a și schimbat de ținuta cu care venise. Raluca era însoțită de una dintre fetițele sale. Din fericire, bruneta este ajutată să depășească aceste momente grele de fiicele sale, cărora li s-a dedicat în exclusivitate.

Acum, Raluca s-a mutat în casa părinților săi, alături de Rosa și Maria. Soția lui Pepe a fost surprinsă recent de către paparazzii Cancan în fața casei familiei sale, în timp ce se pregătea să-și ducă fiicele la grădiniță. Deși cu un look impecabil, ca de obicei, Raluca părea vizibil abătută, dovadă că nu este într-o formă prea bună. Bruneta a fost rezervată în declarații, dovadă că încă nu este pregătită să vorbească despre momentele grele prin care trece.

„Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță”, a comentat Raluca Pascu pentru Cancan.

Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: "Stăm acum la părinți"Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: "Stăm acum la părinți"

Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pascu în mediul online

Pepe și-a luat fanii prin surprindere acum câteva zile, artistul anunțând, pe canalul său de YouTube, că el și Raluca vor divorța. După spusele artistului, el și soția lui ar fi încercat să-ți rezolve problemele de cuplu, însă nu a mers, așadar Raluca a decis să pună capăt căsniciei, în pofida faptului că Pepe nu consideră că ar fi motive majore de divorț.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca’, a mărturisit Pepe pe canalul său de YouTube.

Citește și: Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani. Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter