Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: "Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta"

Publicat pe

Oricât de incredibilă ar părea despărțirea dintre Raluca și Pepe, semnele erau acolo… Soția artistului a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că nu are încredere în el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Despărțirea dintre Pepe și Raluca a fost, de departe, cea mai surprinzătoare separare a acestui an în showbiz. Artistul a fost cel care a anunțat că el și soția lui nu mai formează un cuplu de două săptămâni, cei doi urmând să se despartă la notar.

Pentru fani vestea a fost un șoc, deoarece Raluca și Pepe păreau un cuplu solid, dar cu puțin timp în urmă soția artistului făcea niște mărturisiri care, abia acum, în lumina actualei despărțiri, dovedesc că lucrurile între ei nu erau tocmai roz…

Pepe: „Nu are motive să fie geloasă”

În urmă cu o lună și jumătate, Raluca a apărut pentru prima oară într-unul dintre show-urile de pe canalul de YouTube al soțului ei, unde a făcut niște dezvăluiri neașteptate. Păstrând în permanență un ton de glumă – doar lucrurile serioase în glumă se spun! -, Raluca a sugerat că Pepe nu este tocmai ușă de biserică, menționând că ea îi trece totuși cu vederea unele scăpări.

Întrebată dacă este geloasă, Raluca a negat și a susținut că nu obișnuiește să îi controleze telefonul soțului ei, care, de altfel, e parolat…

Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: "Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta"Raluca Pascu a sugerat că Pepe ar fi infidel, cu o lună înainte de despărțire: "Nu am încredere în el! N-o să recunoască nici tăiat pe vene că a ieșit cu alta"

Raluca: Nu, dacă tu de la bun început, cumva m-ai dresat… Noi ne-am obișnuit așa, cu plecările tale, cântările, emisiunile pe care le-ai avut… Ai fost tot timpul lecat de acasă.

Pepe: Raluca chiar nu e geloasă. Pe cuvântul meu de onoare…

Raluca: Depinde la ce se referă… Dacă am încredere în el? Nu, n-am încredere în el!

Pepe: Stai puțin, stai, stai… De ce n-ai încredere în mine, m-ai prins vreodată cu cineva?… Pe bune, cât de prost să fii să stai să fii prins, dacă ar fi să faci ceva. Și cât de inconștient să fii să faci ceva când ai așa nevastă acasă, adică pe bune…

Raluca: Dacă îi scrie vreuna? Păi, eu nu am parola lui de la telefon. Dacă îi scrie vreuna îi apare notificare, nu apare nimic pe ecran! Ca idee!

Pepe: Dar cine să-mi scrie mie?…

Raluca: Îți dai seama, doar cântări…

Pepe: Oricum, dacă te apreciază cineva, te apreciază tot pentru că… interpretezi!

Raluca: Știi cum e? Dacă nu cauți… Sau invers, dacă mai cauți… Dar eu, fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca, de ce să stau să-mi caut eu ceartă în casă? Oricum, dacă vei căuta, o să găsești!

Pepe: Mentalitate sănătoasă!

Raluca: Nu! E nesănătoasă, dar… aia este, ce să faci, când te înhami într-o situație, ca să fie bine…

Pepe: Dar ce mă, greșesc eu cu ceva? E ca și cum tu… mă cam ierți, așa, dar hai…

Raluca: Păi te cam iert!

Pepe: Ce am făcut?

Raluca: Nimic mă, nimic!… Dacă Pepe este gelos? Păi uite, nu mă lasă să-mi fac canal de Youtube!

Pepe: Eu nu te las? Cum să zici așa ceva… Pe bune, deci să nu exagerăm! Dragii mei, nu are motive să fie geloasă!

Raluca: Exclus, nu-l ascultați!

Pepe: Nu am greșit niciodată, unde naiba să găsesc ce am acasă?

Raluca: Asta e altceva! Bărbate, mulțumește-i lui Dumnezeu că am o creștere frumoasă de la mămica mea. Că eu nu am văzut în casă la mine scandal, eu nu am văzut-o pe mămica mea să-l certe pe tata sau să… Am văzut în casă liniște, am învățat de la mama că cel mai bine este să păstrezi liniștea și să nu cauți nod în papură…

Pepe: Că găsești, dacă cauți!

Raluca: Mulțumesc, ți-ai răspuns singur, vezi?

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației”

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar: „Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis”/ EXCLUSIV

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle își avertizează fiica: „Aș putea muri mâine!”

Citește și: Viața lui Jack Nicholson, scenariu de film! A crescut fără tată și abia după 4 decenii a aflat că sora lui îi era, de fapt, mamă…

Raluca: „Să ridice mâna la mine, așa ceva chiar nu aș accepta!

Raluca a admis apoi că tentații sunt la tot pasul și a subliniat că prioritatea ei este familia, menționând că singurul lucru pe care nu l-ar putea trece cu vederea este agresiunea fizică din partea soțului ei.

Pepe: Ce să cauți în telefon, dacă e o nebună care îmi scrie aiurea?

Raluca: Păi asta zic, nu mă supăr, bărbate, ce rost are să mă supăr?

Pepe: Doamne ferește, păi dacă nu te-ai supărat până acum, că n-ai avut de ce… Cum să te superi pe ceva ce n-ar fi?

Raluca: Eu am încredere în tine… Știi ce contează, de fapt, în viață, că femei și fete sunt peste tot, asta este viața, n-ai ce să faci! Tentații sunt peste tot! Prioritatea mea o reprezintă familia mea, copiii mei și liniștea casei mele. Nu că accept, dar când nu știi, n-ai ce să accepți. (…) Uite aici o întrebare! Peste ce nu ai putea să treci într-o relație și i-ai pune punct? Nu știu, să ridice mâna la mine, așa ceva chiar nu aș accepta!

Reacția lui Pepe, după ce s-a aflat de divorț

Pepe susține că este vorba de niște zvonuri nefondate și că ei știu mai bine care este adevăratul motiv care a dus la divorț. Artistul s-a săturat să existe speculații pe baza despărțirii sale de Raluca. Este penibil scenariul. Nu vreau să știu nimic din zvonuri pentru că nu au relevanță. Noi știm cel mai bine și nu comentăm aiurea. Nu mă interesează ce apare', a declarat Pepe, în exclusivitate pentru FANATIK

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter