Cine este Mr. Pink. Fostul iubit al Monicăi Gabor a fost călugăr tibetan

Publicat pe

Cine este Mr. Pink? Mulți au început să-și pună tot mai multe întrebări despre milionarul din China stabilit în Statele Unite. Pe parcursul relației cu Monica Gabor, Mr. Pink a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă curiozitatea în ceea ce-l privește este încă în creștere. Iată câteva detalii din trecutul lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Mr. Pink? După o relația de 10 ani cu Monica Gabor nu au ieșit la iveală prea multe detalii despre iubitul fostei doamne Columbeanu. Au curs râuri de cerneală privind despărțirea de Monica Gabor și tot acum s-au aflat tot mai multe detalii despre omul de afaceri. Cine este Mr Pink, cu ce se ocupă, cum a făcut avere și care este trecutul lui neștiut.

Cine este Mr. Pink. Fostul iubit al Monicăi Gabor a fost călugăr tibetanCine este Mr. Pink. Fostul iubit al Monicăi Gabor a fost călugăr tibetan

Cine este Mr. Pink

Cine este Mr. Pink? Mr. Pink a devenit cunoscut în România prin prisma relației pe care a avut-o cu Monica Gabor. Numele real său real este Ji Xiang, însă în Statele Unite este cunoscut ca Poe Qui Ying Wangsuo.

Acum este un om de afaceri de succes, însă puțini știu ce a făcut Mr. Pink înainte. Are o poveste de viață incredibilă, fiind lider spriritual tibetan, care a trăit în pustietate.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit:”Nu am uitat când m-a certat…”

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice:„Drumul meu este împietrit!'

Citește și: Fulgy a scăpat de arestul la domiciliu.Este obligat să meargă la dezintoxicare

A fost călugăr tibetan

Cine este Mr. Pink? Mr. Pink a studiat religia în Nepal și India și provine dintr-o familie religioasă. În adolescență, pe când avea 16 ani, el a primit titulatura de 'Reîncarnare a lui Budha cel viu'. Timp de trei ani a locuit într-o mănăstire, unde a primit un alt nume: Lhamo, ceea ce înseamnă 'zeitate' în limba tibetană.

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ', ne-a povestit Monica Gabor la acea vreme.

De îndată ce și-a terminat studiile, cel cunoscut astăzi sub numele de Mr Pink ar fi devenit lider spiritual, după ce ar fi înființat un cult. Acesta a devenit rapid cunoscut sub denumirea de secta albă (Gagyu), care promova un stil de viață sănătos și budismul tibetan.

Când avea 16 ani a fost călugăr. A stat în pustietate 3 ani, în India. A renunțat la bunuri și a trăit modest. Mi-am dat seama cât contează să stai într-un mediu simplu, fără mașini, bogății și să-ți dai seama care sunt cadourile vieții.

În pustietate și-a dat seama că asta contează foarte mult El crede în karma, crede că viața e un cerc și că tot ce faci se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo și că ne-am întâlni', povestea Monica Gabor.

Cine este Mr. Pink? A fost cântăreț rock?

Cu toate că nu au existat dovezi clare care să certifice că ar fi fost vorba tot despre Mr Pink, dat fiind că la mijloc era vorba despre o prezentare sub numele de Singa Rinpoche al 8-lea, s-a spus că ar fi fost și cântăreț rock.

El ar fi lansat un album de rock și hip-hop, piesele sale promovând budismul. S-a iscat un adevărat scandal și i s-ar fi interzis timp de un an intarea în Taiwan. Singa a dispărut din lumina reflectoarelor la scurt timp, iar asemănarea cu Mr. Pink este de-a dreptul izbitoare.

Cum a făcut Mr. Pink avere

Mr. Pink este acum un om de afaceri de succes și se pare că totul a pornit de la educația pe care a primit-o în familie. Extrem de ambițios, el a clădit un adevărat imperiu.

Familia mea mi-a indus mentalitatea că indiferent de ce vrei să faci în viaţă, poţi să obţii.

Dacă îţi cumperi bomboane de şase cenţi, probabil le poţi vinde cu şapte cenţi. Aşa am debutat în afaceri. Nu am obţinut o mulţime de bani, dar am învăţat elementele de bază.

Trebuie să te înconjori şi de o echipă pe care să te poţi baza, în orice moment, deoarece toată lumea are o abilitate diferită, şi cu o bună executare, imposibilul poate fi atins. În cele din urmă, e important să fii mereu sincer, recunoscător şi umil şi nu uita niciodată să dai înapoi ce ai primit, şi mă refer aici la actele de caritate', a povestit Mr. Pink.

Paul Mantea susține că Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit

Vestea că fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu mai formează un cuplu cu milionarul chinez a fost confirmată de Paul Mantea. Vedeta a șters deja toate pozele pe care le avea cu iubitul ei pe rețelele de socializare, ba chiar ar fi părăsit și Statele Unite ale Americii.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel, a declarat Paul Mantea pentru Playtech.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter