Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit: "Nu am uitat când m-a certat..."

Publicat pe

Irinel Columbeanu a discutat despre despărțirea dintre Mr. Pink și Monica Gabor, povestind cu lux de amănunte cum a decurs întâlnirea dintre el și soțul fostei „scorpii' de la Izvorani, de acum câțiva ani, din Statele Unite. Ce s-a întâmplat între cei doi?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu nu se sfiește să discute despre așa-zisa despărțire dintre Mr. Pink și Monica Gabor, mama Irinucăi. Fostul soț al „scorpiei' de la Izvorani a povestit, în cel mai mic detaliu, cum a decurs întâlnirea dintre el și Mr. Pink. De altfel, direct și sincer ca de obicei, Irinel Columbeanu a dezvăluit și părerea pe care și-a conturat-o despre afaceristul milionar din America.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr. Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a aflat că s-a despărțit de Mr. Pink. Cum a petrecut

Citește și: Monica Gabor, nevoită să se întoarcă în România! Are două procese, alături de Irinel Columbeanu

Citește și: Irinel Columbeanu, îngrijorat că Monica nu i-a răspuns, după despărțirea de Mr. Pink: „Mă frământă situația'

Atunci când Irinel Columbeanu a decis că ar fi cel mai bine pentru fiica lui să trăiască în Statele Unite ale Americii, alături de mama ei, bărbatul și-a dorit să îl cunoască și pe Mr. Pink. Bărbatul a avut parte de o întâlnire cu partenerul Monicăi Gabor, iar bărbatul i-a lăsat o impresie bună.

Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit: "Nu am uitat când m-a certat..."Ce s-a întâmplat între Irinel Columbeanu și Mr. Pink atunci când s-au întâlnit: "Nu am uitat când m-a certat..."

Irinel Columbeanu, față în față cu Mr. Pink: „Un bărbat deștept'

„Nu știu nimic mai mult (n.red. – despre despărțire), dar pot prevede așa. Nu știu să fac premoniții, dar părerea mea este că, de la un moment dat încolo, un bărbat trebuie puțin împuns. Un bărbat deștept nu răspunde decât într-un mod deștept unei astfel de situații.

După părerea mea, femeile frumoase trebuiesc ținute bine, răsfățate. Monica este o femeie temperamentală și Pink este un tip deștept', a transmis Irinel Columbeanu.

De altfel, se pare că Irinel Columbeanu a dezvăluit că el și Mr. Pink au avut o discuție mai aprinsă, într-un spațiu public din Statele Unite ale Americii. Mai mult, bărbatul este de părere că Monica Gabor și Mr. Pink vor depăși acest moment neplăcut din relația lor.

„Nu am uitat când m-a certat odată într-o parcare în LA, mă rog, privitor la un alt subiect nu la acest, dar mâ gândesc că se poate întinde deșteptăciunea și asupra acestui subiect, așa că nu îmi fac probleme pentru ei', a mai adăugat Irinel Columbeanu.

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor?

În cadrul unui alt interviu, Irinel Columbeanu a fost întrebat, printre altele, dacă o mai iubește pe Monica Gabor. Până atunci, însă, afaceristul a menționat că nu el sau tatăl lui au educat-o pe Monica, așa cum s-a vehiculat ani buni în presă, aspect prezent și în educația pe care Monica i-o oferă Irinucăi.

„Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele.

Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață', a mai precizat Irinel Columbeanu, despre partenera lui Mr. Pink.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter