Monica Gabor, nevoită să se întoarcă în România! Are două procese, alături de Irinel Columbeanu

Publicat pe

Monica Gabor este nevoită să se întoarcă în România, fiind așteptată chiar de fostul soț, Irinel Columbeanu! Motivul? Amândoi sunt citați în două procese importante și se pare că ar fi tot mai greu de amânat vizita fostei doamne Columbeanu în România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Reîntoarcearea în țară a Monicăi Gabor nu mai suportă mult timp amânare, date fiind problemele pe care le are de rezolvat. Atât ea, cât și Irinel Columbeanu ar fi citați într-un dosar în care s-ar solicita atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme la care ambii erau asociați.

Monica Gabor, nevoită să se întoarcă în România! Are două procese, alături de Irinel ColumbeanuMonica Gabor, nevoită să se întoarcă în România! Are două procese, alături de Irinel Columbeanu

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au proces

La mijloc ar fi vorba despre 'Monica Columbeanu SRL', mai exact societatea care a produs, în urmă cu mai bine de 10 ani, faimoasul reality-show în care era prezentată viața cuplului.

Pe parcursul timpului, firma ar fi acumulat mai multe datorii la ANAF, plătirea datoriilor fiind solicitată de către un cabinet de insolvență. Cei di ar fi considerați principalii vinovați pentru situația în care se află firma. În urmă cu doi ani, când s-a realizat ultimul bilanș, societatea Monicăi și a lui Irinel ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei, potrivit cancan.ro.

Monica Gabor, implicată și într-un al doilea proces

De altfel, acesta nu este singurul proces în care Monica Gabor a fost citată. Aparent, mai există un alt proces pe rol, în care o societate ar solicita partajul judiciar între cei doi foști soți.  Și de această dată, la mijloc ar fi vorba despre o sumă pe care ar trebui să o recupereze compania respectivă.

În toamna acestui an, mai exact în lunile septembrie și octombrie, Monica ar trebui să se reîntoarcă în România. În caz contrar, procesele s-ar putea judeca în lipsă.

Citește și: De ce s-au despărțit Monica Gabor și Mr.Pink. Afaceristul îi pusese numeroase interdicții

Citește și: Cum arată Monica Gabor nemachiată, la 33 de ani.A postat fotografia pe Instagram

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată gemenii cuplului Alina – Ilan Laufer, la cinci luni:„E foarte greu cu doi copii mici'

Irinel Columbeanu susține că nu crede în despărțirea Monicăi de Mr. Pink

Vestea că Monica Gabor și Mr. Pink s-ar fi despărțit după zece ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere, săptămâna trecută. Fostul soț al Monicăi, însă, este de părere că la mijloc ar fi vorba doar despre pure speculații.

„Am aflat acum o oră din presă. Din ce am văzut un domn Paul Mantea e la originea acestui zvon. Lumea se mai ceartă într-un cuplu. După părerea mea, e o furtună într-un pahar cu apă‘, ne-a spus Irinel Columbeanu în exclusivitate.

Întrebat care este relația, la momentul actual, cu fosta soție, Irinel Columbeanu ne-a spus că cei doi mai discută doar problemele care o privesc pe Irina, fiica lor. „Faptul că Irina este fiica noastră, despre asta discutăm, în asta constă relația noastră’, ne-a mai spus fostul milionar din Izvorani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter