Cum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer, la cinci luni: "E foarte greu cu doi copii mici"

Publicat pe

Alina Laufer se bucură de prezența celor trei copii în viața ei. De curând, gemenii au împlinit cinci luni, iar vedeta a făcut noi mărturisiri despre cum sunt și cum se comportă cei mici. Soția lui Ilan Laufer a dezvăluit că fiica ei, Karina, o ajută în creșterea gemenilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gemenii Alinei Laufer au împlinit cinci luni. Blondina a povestit cum este viața ei acum, cu trei copii, și a mărturisit că nu este deloc ușor. Un mare ajutor îl primește de la fiica ei, Karina.

Cum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer, la cinci luni: "E foarte greu cu doi copii mici"Cum arată gemenii cuplului Alina - Ilan Laufer, la cinci luni: "E foarte greu cu doi copii mici"

Gemenii Alinei Laufer au împlinit cinci luni

Alina și Ilan Laufer se mândresc cu bogăția lor cea mai mare, și anume copiii. Gemenii lor au împlinit cinci luni, iar viața lor este total schimbată de când aceștia au venit pe lume.

Alina Laufer a dat câteva detalii, la Vorbește lumea, despre cum este viața ei acum, cu doi bebeluși. Blondina a dezvăluit că îi este greu și că se aștepta să fie așa, însă primește un mare ajutor din partea Karinei, fiica pe care o are din căsnicia cu Jorge. Aceasta ar fi foarte pricepută la adormit copiii, după cum a spus chiar Alina.

Citește și: Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii.

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.

Citește și: Fostul iubit al Elenei Băsescu s-a afișat cu noua cucerire.

Citește și: Alin Oprea s-a logodit cu Medana! A cerut-o în căsătorie după doi ani de relație:

Este plină viața noastră, nu mai avem timp nici sa respiram. Știam ce mă așteaptă, dar într-adevăr sa crești doi copii mici e foarte greu', a spus Alina.

Nathaniel este geamănul care le-a dat mai multe emoții părinților săi. Copilul a avut mai multe probleme atât în spital, cât și după ce l-au adus acasă.

„Nathaniel e mai năzdrăvan, dar pentru că băiețelul a avut reflux, a avut probleme și în spital. Dar acum, în sfârșit, i-am găsit un tratament și mai respiram și noi', a mai adăugat Alina.

Alina Laufer: „Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința'

Alina și Ilan Laufer s-ar putea să nu aibă parte de vacanță în acest an. Blondina a explicat că cei mici nu sunt fanii mersului cu mașina, astfel că cel mai probabil vor lua pauză de la concediu anul acesta.

„Am fost la munte o noapte și cei doi nu au reacționat foarte bine. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. N-au vrut să doarmă deloc. Cred că deocamdată vom petrece în curte concediul'.

Alina Laufer a mărturisit că și-a dorit foarte mult să aibă o fetiță, iar în viața ei a apărut Karina. Când a aflat că este însărcinată cu gemeni, Alina și-a dorit ca măcar unul să fie băiat, iar dorința ei a devenit din nou realitate.

Baiatul lui mami ❤️! Asa cum mi-am dorit din tot sufletul sa am fetita, atunci cand am ramas insarcinata cu Karina, tot asa mi-am dorit acum ca macar unul dintre gemeni sa fie baietel 😊. Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta si mi l-a daruit pe Nathaniel, cel mai scump pitic din lume!', a scris Alina pe Instagram.

Alina Laufer a reușit să rămână însărcinată după mai multe fertilizări in vitro și a fost extrem de fericită când a aflat că urmează să devină din nou mamă. Soția lui Ilan Laufer a născut prematur în februarie, iar unul dintre gemeni a fost operat de urgență.

„Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter