De ce Smiley și Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine: „Consider că nu...”

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu doar câteva luni. Fanii lor sunt tot mai curioși să afle cum arată chipul lui Josephine, însă artiștii nu au publicat momentan nicio fotografie în care bebelușei să i se vadă fața. Gina Pistol a explicat de ce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Vestea că au devenit părinți i-a bucurat pe mulți, iar acum fanii așteaptă o fotografie cu fața fetiței. Gina Pistol a explicat de ce nu vor să o arate în acest moment pe Josephine.

De ce Smiley și Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine: „Consider că nu...'De ce Smiley și Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine: „Consider că nu...'

De ce Gina Pistol și Smiley nu arată chipul lui Josephine

Josephine Ana a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni și aduce mare bucurie în casa părinților ei. Smiley și Gina Pistol au mai publicat câte o fotografie în care fetița se vede de la spate, însă fanii așteaptă să vadă cu cine seamănă micuța.

Citește și: Cum s-a schimbat Smiley de când a devenit tată:

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.

Citește și: Cum se înțelege Narcisa Birjaru cu soțul, după 10 ani de căsnicie:

Gina Pistol și Smiley nu vor să îi arate chipul lui Josephine. Cel puțin nu în acest moment. Aceștia au luat împreună decizia de a-i proteja identitatea micuței, iar fosta prezentatoare Asia Express a dezvăluit care este motivul.

Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum', a spus Gina Pistol pe Instagram.

Cu cine seamănă Josephine

Fanii cuplului vor să o vadă pe Josephine pentru a-și da seama cu cine seamănă, de fapt: cu Gina sau cu Smiley?

Iubita artistului a încercat să ofere răspuns și acestei întrebări. Gina crede că Josephine îi seamănă mai mult ei, în timp ce restul lumii consideră că micuța are mai multe trăsături din partea lui Smiley.

Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine', a mai spus Gina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter