(P) Cum să te bucuri de o vară activă, savurând FRESH - mixul de suc de fructe cu bere 0.0 preferat

Publicat pe

Vara este, prin definiție, anotimpul vacanțelor, al plimbărilor și al diverselor activități în aer liber. Fie că suntem în concediu, în destinația de vacanță preferată, fie că suntem acasă, ne putem bucura îndelung de o multitudine de activități în aer liber alături de prieteni sau familie. Și ce ne-am putea dori mai mult într-o zi activă și călduroasă de vară decât să ne putem bucura și de gustul răcoritor de bere, alături de plăcerea de petrece timp cu activitățile preferate.

Vara asta o bucurie deschide o alta cu FRESH 0.0, cel mai nou mix de suc de fructe cu bere 0.0% alcool, lansat de Bergenbier S.A. – a Molson Coors Beverage Company, disponibil în două sortimente inedite: cu suc de măr și pară și cu suc de zmeură și afine. 

FRESH 0.0 este mixul de bere delicios care îți oferă libertatea de a te bucura oricând, în orice moment al zilei, de gustul răcoritor de bere și suc de fructe, datorită conținutului de 0.0% alcool. Fie că ești la terasă sau în parc cu prietenii, în drumeție pe munte cu familia, ori vrei să iei o pauză de la lucru, cu FRESH 0.0 rămâi activ și savurezi totodată o băutură revigorantă, fără conservanți și fără coloranți artificiali. 

Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta

Lansarea brandului FRESH 0.0 va beneficia de o campanie de comunicare integrată, sub conceptul „Optimism 100% răcoritor – o bucurie deschide o alta'. O bucurie, oricât de mică, îți îmbunățățește starea de spirit și duce la o reacție în lanț de emoții pozitive. Savurând FRESH 0.0, ai parte de gustul răcoritor de bere cu 0.0% alcool, dar și de aroma delicioasă de suc de fructe, în orice moment al zilei –  la birou, la terasă sau înainte ora de sport – și continui să te bucuri de activitățile planificate pentru restul zilei, fie de o altă o ieșire cu prietenii, fie de ora de yoga sau de o tură cu bicicleta. Cu FRESH 0.0, o bucurie deschide o alta!

Lansarea brandului FRESH 0.0 în categoria de mixuri de bere fără alcool și suc de fructe vine în întâmpinarea preferințelor consumatorilor care, în ultimii ani, au manifestat un interes crescut pentru acest tip de băutură. FRESH 0.0 reflectă dorința oamenilor de a face alegeri care să le permită să rămână activi, oferindu-le libertatea de a se lăsa purtați de la o bucurie la alta', a declarat Ramona Radu, Marketing Director, Bergenbier S.A.

Campania de lansare include un spot TV ce aduce cu el bucuria verii și un optimism 100% răcoritor, o campanie inovativă în mediul digital și o serie de evenimente prin intermediul cărora produsul va fi adus cât mai aproape de consumatori. Disponibil în ambalaje de sticlă de 330 ml sau doză de 500 ml, FRESH 0.0 conține 0.0% alcool și 25 kcal/100 ml.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter