Paul Ipate, iubitul lui Jojo: „Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau”

Publicat pe

Actorii Paul Ipate și Cătălina Grama (Jojo) formează un cuplu de șapte ani, iar povestea lor de iubire a rămas la fel ca la început. Amândoi se bucură de cei doi copii, Achim în vârstă de 10 ani, din prima căsătorie a actriței, și Zora, care a împlinit patru ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Paul Ipate și Jojo pot spune că se simt împliniți, aducând vorba chiar despre al cincilea membru al familiei. Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Stai să zic eu', cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu, actorul a vorbit despre viața de familie.

Paul Ipate, iubitul lui Jojo: „Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau'Paul Ipate, iubitul lui Jojo: „Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau'

„Cătălina a mai vrut un copil, eu nu mai vreau. Sunt egoist din punctul ăsta de vedere pentru că dai totul copiilor. Și eu, și Cătălina am dat tot, am renunțat la multe lucruri pentru copii. Am renunțat și la proiecte uneori, la multe plăceri personale. Făceam basket, jucam poker, mă duceam la pescuit. Le fac și acum, dar mult mai rar. Oboseala m-a rupt. Lipsa de somn, țipetele, urletele, tot timpul grija continuă față de un copil mic nu se compară. Nu pot să mai trec încă o dată prin perioada aia, colici, dinți etc. Eu învățasem să dorm cu Zora în brațe mergând în cerc, în timp ce o legănam', și-a adus aminte Paul Ipate. 

Parentingul, astăzi, s-a schimbat, însă actorul recunoaște că încă mai procedează la fel cum făcea tatăl său în copilărie.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Jojo, din iubire pentru Paul Ipate: „Știu că nu sunteți de acord cu asta…”

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă: „Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei”/ EXCLUSIV

Citește și: Jojo dezvăluie cum a cucerit-o Paul Ipate și motivul pentru care nu s-au căsătorit: „Eu nu îl iubesc pentru numele lui”/ EXCLUSIV

„Tata avea un stil de comunicare cu care nu sunt de acord. Astăzi, este un alt tip de parenting. Mă mai surprind când aplic același stil de educație și copiilor mei și nu e ok. E în mine, îmi dau seama de asta și în timp ce le vorbesc. Uneori, mă ia valul, e uman, dar de foarte multe ori iau o pauză, ies afară, fumez o țigară și mă calmez', a mai continuat vedeta.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter