Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Am fost umilită, înjosită, trădată”

Publicat pe

Cristian Marinescu și Maria Lungu de la Puterea Dragostei s-au despărțit! Cei doi s-au cunoscut în cadrul show-ului de la Kanal D, însă relația lor a fost marcată de mai multe certuri și împăcări. Totuși, în cele din urmă, cei doi au decis să pună punct definitiv, iar cea care a făcut anunuțul despărțirii a fost Maria, care susține că a fost constant jignită și umilită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Marinescu și Maria Lungu s-au cunoscut în casa Puterea Dragostei. După ce s-au cunoscut mai bine, cei doi au decis să își dea o șansă și să formeze un cuplu în competiție. Totuși, relația lor nu a fost doar lapte și miere, fiind marcată de mai multe despărțiri și împăcări. În ciuda tuturor problemelor, povestea lor de dragoste a durat luni bune de zile. Când toată lumea începea să creadă că Maria și Cristian Marinescu încep să se înțeleagă din ce în ce mai bine, fanii show-ului Puterea Dragostei au parte de o suprpriză neplăcută.

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Am fost umilită, înjosită, trădată'Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit: „Am fost umilită, înjosită, trădată'

Maria Lungu s-a decis să dea cărțile pe față în ceea ce privește cuplul ei cu Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei. Aceasta a făcut dezvăluiri uimitoare, spunând că a fost constant jignită, înjosită și umilită, motiv pentru care s-a decis să pună punct relației.

Citește și: Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea:„Eram marginalizată sau privită ciudat'/ EXCLUSIV

Citește și: Marius Crăciun, despre problemele din familie și viața amoroasă:„Planuri de căsătorie nu am'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Benone Sinulescu, după spitalizare.Soția lui a spus adevărul

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații despre rolul din „House of Gucci':„Am fost șocată să văd că…'

Cristian Marinescu și Maria de la Puterea Dragostei s-au despărțit

Cristian Marinescu și Maria Lungu de la Puterea Dragostei s-au despărțit. Maria a fost cea care a făcut anunțul și a dezvăluit că a fost trădată și umilită. Pe de altă parte, le-a spus urmăritorilor ei că li s-a prezentat un cuplu la televizor care nu corespunde cu realitatea. În plus, aceasta a mai mărturisit că Marinescu o folosea pentru a-și atinge scopurile în competiție.

Dragii mei, e pentru prima dată când îmi spun of-ul aici fără perdea. Am fost umilită, am fost înjosită, am fost trădată, dar am trecut peste în numele iubirii. DA! Am făcut și eu greșeli peste care s-a trecut cu vederea, recunosc. Vi s-a prezentat un cuplu la TV care nu corespunde cu realitatea, în spatele căruia se ascundeau jigniri și ambiții, unde am fost târâtă cu nepăsare într-un joc de care nu eram nici eu conștientă. Aici vreau să pun punct umilinței pentru că efectiv nu mai pot să tac. Am ajuns să mă prezint în ultimul hal pentru a proteja o persoană care mă folosește pentru scopuri competiționale', a scris Maria Lungu pe Instagram.

Reacția lui Cristian Marinescu după dezvăluirile Mariei

Cristian Marinescu a avut și el o primă reație după dezvăluirile pe care le-a făcut Maria. Însă, acesta a vrut să nu ofere foarte multe detalii, așa că a preferat să se folosească de un citat de la Dostoievski pentru a-și transmite mesajul. Respectivul mesaj transmis de Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei vine la scurt timp după ce Maria Lungu a făcut dezvăluirile enumerate mai sus.

O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti cu atata strasnicie nu reprezinta nimic. Dar tocmai asta n-au sa inteleaga niciodata oamenii cu adevarat gelosi', este mesajul postat pe Instagram de Cristian Marinescu, de la Puterea Dragostei.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter