Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea: "Eram marginalizată sau privită ciudat"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Ramona Olaru a acceptat recent o nouă provocare: să fie co-prezentatoarea show-ului „Splash! Vedete la apă'. Frumoasa asistentă de la Neața ne-a obișnuit mereu cu un zâmbet frumos pe buze, însă viața ei nu a fost mereu roz. Puțini știu detalii din trecutul ei, din copilăria și adolescența ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum a fost copilăria ta? Ai avut copilăria clasică de la țară, cu mulți prieteni la joacă, umblat desculță, mâncat direct din grădină?

Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină. Atunci mi se părea normal. Acum mi se pare că erau un pic cam mult pentru un copil acele munci… Mereu, întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng, şi nu ştiu de ce… Aşa că mă opresc aici cu răspunsul la întrebarea asta, că nu e bine să plângi vara! (zâmbește)

Trecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea: "Eram marginalizată sau privită ciudat"/ EXCLUSIVTrecutul neștiut al Ramonei Olaru. A avut o copilărie grea: "Eram marginalizată sau privită ciudat"/ EXCLUSIV

Ce relație are Ramona Olaru de la Splash cu părinții ei

Părinții tăi au afaceri în domeniul agriculturii. Știu că și tu ai urmat
cursurile Universității de Agronomie. Să înțelegem că, la un moment dat, vei prelua afacerea familiei?

Nu! Părinţii mei nu au afaceri în domeniul agriculturii. Părinţii mei au
fost nişte simpli muncitori în domeniul fermelor de animale diverse şi muncitori în agricultură. Aşa că nu am nicio afacere de preluat, poate doar să practic meseria de inginer în domeniul Agriculturii Durabile. Însă nu intenţionez, momentan.

Ramona (Splash! vedete la apă), ce relație ai cu părinții tăi? Cum a fost relația dintre voi în copilărie, în adolescență și cum este în prezent?

Am o relaţie OK, normală, nu extrem de apropiată, dar nici rece. Acum comunicăm la telefon, le mai fac câte o vizită şi cam atât. Cred că, oricât de grea a fost relaţia noastră, a fost foarte bine! Uite unde am ajuns…

Citește și: Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol:”Te-am auzit cum îi spui…”

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă:era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

Citește și: Daniel Pavel, adevărul despre Zanni și finala Survivor:„Singura regie ținea de partea de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Pușcaș s-a accidentat la „Splash! Vedete la Apă':„Au apărut vânătăile'

Ramona Olaru: „Victima bullying-ului poate am fost'

Esti o femeie înaltă, foarte frumoasă. Bănuiesc că, în ultimii ani, ai avut de câștigat de pe urma aspectului fizic. Dar cum erai în copilărie, în adolescență? Ai fost vreodată victima bullyingului? Poate din cauza că erai prea înaltă, de exemplu?

Din cauza aspectului fizic niciodată nu am avut de suferit. Deloc! M-a ajutat mult, încă din perioada liceului. Victima bullyingului poate am fost pentru faptul că eu, fiind de la fermă, mergeam la şcoală într-un sat din apropiere, iar acolo eram marginalizată, dacă vrei, sau privită mai ciudat, dar cam atât. Într-un fel sau altul, am fost acceptată, până la urmă!

Ramona Olaru: „Am fost mereu cu oarecare frică să fac orice'

Chiar, ai fost o adolescentă rebelă? Cam care ar fi cel mai grav / periculos/ riscant lucru pe care l-ai făcut?

Nu. Am fost mereu cu oarecare frică să fac orice. Şi să stau până târziu, şi să ies cu băieţi! Cred că îmi era frică să nu mă certe mama, şi asta m-a făcut suuuuper cuminte!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter