Ozana Barabancea, colegă la Master cu fiul ei. Ce proiect muzical va face cu cei doi copii

Publicat pe

Ozana Barabancea demonstrează că studiile se pot face oricând, indiferent de vârstă. Artista tocmai a terminat cel de-al treilea master în muzică, la 51 de ani. Vedeta a dezvăluit și câteva detalii despre copiii ei, aceasta fiind colegă de master cu băiatul ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea este o adevărată profesionistă atunci când vine vorba de muzică. Jurata de la „Te cunosc de undeva' a terminat cel de-al treilea master în domeniu, la 51 de ani. Iar coleg de facultate i-a fost chiar fiul ei, Andrew.

Ozana Barabancea, colegă la Master cu fiul ei. Ce proiect muzical va face cu cei doi copiiOzana Barabancea, colegă la Master cu fiul ei. Ce proiect muzical va face cu cei doi copii

Da, am terminat cel de-al treilea master în muzică, și anume Stilistică dirijorală, Studiul Orchestră. Au trecut repede anii aceștia. Prea repede și ultimul an m-a obligat sa dirijez două piane în loc de o orchestră (n.r. din cauza pandemiei și a cursurilor online). Diferența este enormă', a spus Ozana pentru click.ro.

Cu ce se ocupă copiii Ozanei Barabancea

Probabil pentru nimeni nu este o surpriză faptul că cei doi copii ai Ozanei Barabancea au ales să studieze muzica și să profeseze în acest domeniu. Artista a explicat ce vor face copiii ei în viitorul apropiat.

„Copiii mei au fost îndrumați să urmeze acest drum, pentru că au toate datele native necesare, cât și sfaturile mele. Pentru viitorul apropiat pregătim un concert unde eu voi dirija orchestra și Gloria va fi solistă. Și Andrew face parte din acest proiect, el acompaniindu-mă pe mine în cadrul orchestrei, când eu voi cânta vocal'.

Citește și: Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram.

Citește și: Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani:

Citește și: Marian Vanghelie, primele declarații după ce a fost acuzat de Oana Mizil că a bătut-o:

Citește și: Simona Halep şi Toni Iuruc, petrecere tradiţională de logodnă.

Gloria, fiica Ozanei, este o pianistă extrem de talentată și a obținut, de-a lungul timpului, mai multe distincții la concursurile la care a participat. Artista a spus că fiica ei preferă să cânte la pian, și nu din voce.

Ozana Barabancea, despre viața de familie

Ozana Barabancea are o relație specială cu Gloria și Andrew. Artista vorbește deschis cu ei și le dă sfaturi care să îi ajute în viață.

Eu sunt deschisă cu copiii mei și le dau multe sfaturi. Suntem prieteni. Îi învăț să fie credincioși și mereu atenți în alegerea prietenilor. Anturajul poate fi foarte periculos', a spus Ozana Barabancea. 

Cu toții știm că Ozana Barabancea a dus o luptă cârncenă cu kilogramele în plus, până în momentul în care a ales să-și facă o micșorare de stomac. Artista a explicat că determinarea ei a făcut-o să reușească să facă ce și-a propus.

Am slăbit, m-am îngrășat, iar am slăbit, ține de psihic. Am făcut și sport, am luat o pauză. Când ești determinat, nimic nu e greu', a explicat artista.

Ozana Barabancea este și o persoană foarte credincioasă. Copiilor ei le transmite că trebuie să aibă o legătură constantă cu divinitatea.

„Am fost educată în acest sens. Și le transmit și copiilor mei să stea agățați de Hristos, să se spovedească și să se împărtășească des. Pe cât posibil'.

De asemenea, Ozana Barabancea a mai dezvăluit că vacanța din acest an și-o vor petrece în România pentru că este „cea mai frumoasă țară'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter