Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani: "A fost un șoc!"

Publicat pe

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ozana Barabancea este un om credincios și religios, a recunoscut tot timpul cu sinceritate acest lucru. Jurata de la Te cunosc de undeva a dezvăluit și unul dintre motivele care au condus-o pe acest drum, încă de când era copil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea nu face paradă din credința ei în Dumnezeu, dar nu îi e rușine să admită că este un om religios, care respectă posturile, slujbele la biserică, preoții și Biblia. Spune că Dumnezeu a ajutat-o întotdeauna să meargă pe drumul drept, să fie un om corect și bun, mai ales că a crescut în acest spirit și multe minuni i s-au întâmplat de-a lungul vieții.

Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani: "A fost un șoc!"Cum s-a apropiat Ozana Barabancea de Biserică, acum 8 ani: "A fost un șoc!"

„Am fost educată de mică, m-am născut vis a vis de o biserică, mergeam la biserică, bunica mea m-a învățat să fac semnul crucii și am trăit șapte ani vis a vis de biserică. Viața m-a îndepărtat, m-a dus pe alte căi, în fine, tentațiile tinereții…

La un moment dat, acum 8-9 ani, într-o dimineață de mai am avut așa ca o revelație. Mi s-a luminat un perete complet zidit, fără fereastră. Am văzut cum din partea stângă vin raze', a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Citeste si: Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită „regina filtrelor”!

Citeste si: Ozana Barabancea a donat plasmă, după ce s-a vindecat de coronavirus: „Așa cum Dumnezeu m-a ajutat pe mine și eu ajut la rândul meu”

Citeste si: Ozana Barabancea a câștigat procesul cu fostul soț, dar nu este mulțumită de decizia judecătorilor

Ozana Barabancea a declarat că a auzit o voce care i-a spus că totul s-a schimbat, în sensul că drumul ei va duce de acum încolo către biserică.

„Parcă o voce mi-a spus: „totul s-a schimbat'. Nu pot să vă spun exact ce am auzit, dar ideea era că de acum înainte drumul duce către biserică. Nu m-a speriat. Nici măcar nu m-a liniștit, m-a surprins și m-a bucurat. Am stat de vorbă cu mine.

Era o nouă stare de spirit. Nu am făcut nimic decât să mă așez. A fost un șoc. Nu am vorbit cu nimeni. A fost un șoc să vezi o lumină dintr-un perete complet zidit, zici că e SF. Nimic nu e întâmplător, totul e programat', a mai transmis artista.

Unde petrece Ozana Barabancea Paștele

„Vom fi foarte fericiți. De ce? Pentru că vom fi împreună. Pentru mine fericirea e egal cu împreună. Noi patru, eu cu Gloria cu Andrew și cu Daria vom fi la o rudă din Sibiu și vom petrece Sfintele Sărbători acolo, în familie, restrâns.

Niciodată nu am fost adepta petrecerilor, pentru că totuși Paștele e o sărbătoare care vine după un post, o introspecție. Sper să reușesc tot postul. M-am apucat să mă împărtășesc des, am dus-o și pe fiica mea', a mai declarat jurata de la Te cunosc de undeva.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter