Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită "regina filtrelor"!

Publicat pe

Ozana Barabancea a fost supranumită de fani „regina filtrelor” pentru că îi place să-și editeze pozele, uneori exagerat și să deformeze, astfel, complet realitatea. Însă, căntăreața are curaj să se afișeze și … 90% naturală (are sprâncene tatuate și buze mărite), însă fără pic de machiaj, în poze needitate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a reușit să slăbească în jur de 60 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului și nu doar că și-a schimbat, astfel, viața și garderoba, dar și stilul vestimentar, coafura și machiajul. Și a devenit pasionată de filtre!

Ozana Barabancea a fost criticată de fani în repetate rânduri pentru că exagereaza cu filtrele și editarea pozelor pe care le postează pe rețelele de socializare. Cei care o urmăresc pe Facebook și Instagram i-au atras atenția că nu are nevoie de artificii exagerate pentru că este o femeie frumoasă și talentată oricum, iar prin editarea care îi schimbă înfățișarea denotă că nu are încredere în ea și ar fi mai bine să lucreze la acest aspect.

Cu toate astea, Ozana nu ține cont de gura lumii și susține că îi aparțin deciziile care implică viața ei și face ce vrea și ce simte. Însă, cântăreața nu are probleme de a se înfățișa și aproape naturală, fără machiaj și filtre.

În pozele needitate, este adevărat că Ozana arată diferit, mai cu seamă când nu poartă strop de machiaj, dar acest lucru este valabil pentru orice femeie. Cu toate astea, se poate observa că artista are o piele frumoasă și puține riduri la cei 51 de ani împliniți în octombrie.

Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită "regina filtrelor"!Cum arată Ozana Barabancea, 100% naturală, fără machiaj și fără să-și editeze pozele. A fost supranumită "regina filtrelor"!

Ozana a apelat și la câteva artificii permanente pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, respectiv tatuarea sprâncenelor și mărirea buzelor. În plus, Ozana a avut parte de o intervenție la nivelul sânilor, dezvăluind că în prezent se poate bucura de bustul cu care se mândrea odinioară în liceu.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc! Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani!', spunea Ozana anul trecut.

„Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta', mărturisea Ozana Baranacea în cadrul emisiunii „Acces Direct', în urmă cu ceva vreme.

Citește și:

Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: „Copiii şi-ar dori foarte mult, dar…”

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: „E instigare la ură, e blasfemie!”

Ce făcea Bianca Drăgușanu în timp ce Alex Bodi era audiat de magistrați și i se pregătea arestarea

Reacția Ozanei Barabancea la ironiile fanilor

În ultima perioadă, Ozana Barabancea a atras atenția în mediul online, după ce a început să posteze fotografii modificate în Facetune, în așa fel încât este de nerecunoscut. Fanii ei de pe rețelele de socializare au ironizat gestul Ozanei și s-au amuzat pe seama fotografiilor.

„Ce naturală sunteți azi / Aoleu… vedeți că ați uitat una fără filtru / Haterii vor spune că e Photoshop / Zici că e războinicul de pe Metin2 / Ozana…stop! / Te pricepi bine rău la editat, de ce să te mint’, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Ozana Barabancea, la fotografiile postate.

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de «lupi moraliști și sfătoșii satului»! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !’, a spus jurata de la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter