Ozana Barabancea împlinește trei ani de când și-a micșorat stomacul. Câte kilograme ajunsese să aibă înainte de a face operația care i-a schimbat viața

Publicat pe

La trei ani de la operația de micșorare a stomacului, Ozana Barabancea se poate lăuda cu o siluetă zveltă. După eforturi colosale, urmând un regim strict, artista de 51 de ani are acum o greutate ce-i permite să poarte orice fel de ținută. Puțini știu, însă, câte kilograme ajunsese să cântărească Ozana înainte de a face operația care i-a schimbat viața.

În ciuda a tot soiul de diete chinuitoare ținute de-a lungul anilor, Ozana Barabancea nu a reușit să slăbească. Până când, în iunie 2017, a făcut operație de micșorare a stomacului și viața ei s-a schimbat total. Este binecunoscut, însă, că această operație cere un efort controlat și susținut ulterior, așa că soprana a trebui să își schimbe obiceiurile și să țină permanent o dietă echilibrată, dublată de sport.

Câte kilograme ajunsese să aibă Ozana Barabancea înainte de operația de micșorare a stomacului

Eforturile au meritat iar acum, la 51 de ani și la trei ani de la intervenția chirurgicală, Ozana Barabancea nu doar că arată mai bine ca niciodată, dar își permite să poarte orice ținută dorește.

Artista cântărește în prezent puțin peste 60 de kilograme, dar nu multă lume știe că, înainte de a lua decizia operației de micșorare a stomacului, ajunsese la o greutate dăunătoare pentru sănătate.

'Aveam 128 de kilograme. Iată ce poate să facă o ambiţie, o operaţie de stomac, o operaţie de conturare a corpului, lifting circular, ce înseamnă să fii curajos. Cred că sunt un exemplu pentru mulţi din jurul meu', mărturisea Ozana Barabancea anul trecut, la Antena 3.

Ozana Barabancea împlinește trei ani de când și-a micșorat stomacul. Câte kilograme ajunsese să aibă înainte de a face operația care i-a schimbat viațaOzana Barabancea împlinește trei ani de când și-a micșorat stomacul. Câte kilograme ajunsese să aibă înainte de a face operația care i-a schimbat viața

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter