Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit peste 60 de kilograme. Ce transformare!

Publicat pe

Ozana Barabancea este mai curajoasă ca niciodată. A slăbit peste 60 de kilograme, iar acum nu se ferește să pozeze în fața fanilor în costum de baie. Apariția i-a lăsat cu gura căscată pe toți. 

Iată că vremurile în care se jena cu felul în care arată au trecut, iar acum este mândră de corpul ei, de kilogramele pe care le are. Chiar dacă a trecut prin operații și intervenții dificile, Ozana Barabancea are zâmbetul pe buze și este mulțumită de ea atăt spiritual, cât și fizic.

Chiar după ce copiii ei au trecut de examenele importante, vedeta s-a relaxat și a pozat în costum de baie. Are o siluetă așa cum și-a dorit dintotdeauna. A purtat un costum de baie dintr-o piesă, unul pe care l-a mai îmbrăcat și acum 6 ani, la emisiunea „Splash – vedete la apă”, difuzată la Antena 1.

A avut și o descriere: „A venit, a venit vara…acopera-mi inima cu ceva!!! Cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta…Nichita!”

Fanii nu au rămas indiferenți, i-au făcut o mulțime de complimente: „Bombă maximă! (…) Sunteti un exemplu de ambitie. Felicitari! (…) Superbă! Felicitări! (…) Stimată doamnă,sunteti superbă ♥️♥️”

Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit peste 60 de kilograme. Ce transformare!Ozana Barabancea a pozat în costum de baie după ce a slăbit peste 60 de kilograme. Ce transformare!

Ozana Barabancea, la fel de sexy în minijupă și cu decolteu adânc ca în studenție, după ce a slăbit 60 de kilograme!

După ce a slăbit 60 de kilograme, pentru Ozana Barabancea sky is the limit în privința alegerilor vestimentare. Vedeta știe că e sexy și nu se sfiește, nici la 50 de ani, să pozeze în fuste scurte sau cu decolteuri amețitoare. În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor.

Ozana suferit o operație de micșorare a stomacului, iar ulterior a combinat procesul de slăbire cu mersul la sală. Au urmat apoi operațiile estetice, pielea i se lăsase, bustul nu mai era ferm, astfel încât s-a văzut nevoită să intervină. Acum, vedeta își permite să-și expună trupul, și o face cu mândrie, pentru că are din nou 60 de kilograme, la fel ca în perioada studenției, când era o tânără super sexy.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter