Ozana Barabancea, la fel de sexy în minijupă și cu decolteu adânc ca în studenție, după ce a slăbit 60 de kilograme!

Publicat pe

Ozana Barabancea a devenit de nerecunoscut de când a slăbit o jumătate din propria greutate. Acum, vedeta nu se sfiește să pozeze în minijupă, așa cum o făcea pe vremea studenției. Iată cât de sexy este Ozana la 50 de ani!

După ce a slăbit 60 de kilograme, pentru Ozana Barabancea sky is the limit în privința alegerilor vestimentare. Vedeta știe că e sexy și nu se sfiește, nici la 50 de ani, să pozeze în fuste scurte sau cu decolteuri amețitoare. În urmă cu aproximativ doi ani de zile, Ozana Barabancea a început seria transformărilor.

Ozana suferit o operație de micșorare a stomacului, iar ulterior a combinat procesul de slăbire cu mersul la sală. Au urmat apoi operațiile estetice, pielea i se lăsase, bustul nu mai era ferm, astfel încât s-a văzut nevoită să intervină. Acum, vedeta își permite să-și expună trupul, și o face cu mândrie, pentru că are din nou 60 de kilograme, la fel ca în perioada studenției, când era o tânără super sexy.

Ozana Barabancea, la fel de sexy în minijupă și cu decolteu adânc ca în studenție, după ce a slăbit 60 de kilograme!Ozana Barabancea, la fel de sexy în minijupă și cu decolteu adânc ca în studenție, după ce a slăbit 60 de kilograme!

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter