Ramona Olaru a găsit repede consolare, după divorț! Toto Dumitrescu a vizitat-o în propriul apartament!

Publicat pe

Ramona Olaru este o femeie singură acum. După trei ani de căsnicie, asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani' a divorțat la notar de Bogdan. Fiind fără obligații, bărbații deja au început să roiască în jurul ei.

Ramona Olaru este o femeie frumoasă și are mulți admiratori. Vedeta a fost surprinsă recent în compania unui bărbat. După o zi petrecută cu fetele în oraș, Ramona Olaru s-a dus acasă, dar ziua nu se terminase pentru ea, pentru că vedeta urma să aibă un musafir surpriză.

Toto Dumitrescu a fost surprins când intra în blocul frumoasei blondine, iar acesta nu a venit cu mâna goală, ci cu o sticlă de vin roșu. Tânărul a luat-o de mână pe Ramona Olaru și au urcat în apartamentul vedetei. După aproximativ o oră, fiul lui Ilie Dumitrescu a părăsit blocul în care locuiește asistenta de la 'Neatza cu Răzvan și Dani', potrivit spynews.ro.

Ramona Olaru nu și-ar fi dorit să divorțeze de Bogdan

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă., au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru Unica.

Motivul divorțului Ramonei Olaru

Soțul Ramonei Olaru a băgat divorț la notar și nu ar mai exista cale de întors! Se pare că motivul ar fi niște imagini de paparazzi în care asistenta sexy de la Neatza a fost surprinsă în ipostaze jenante alături de un tânăr în Parcul Herăstrău, din București.

Cei doi au fost fotografiați în timp ce tânărul, într-un moment de neatenție al Ramonei, i-a ridicat rochia, lăsându-i la vedere lenjeria intimă, în timp ce blondina nu a părut deloc deranjată. Nu știm dacă acesta este motivul sau doar picătura care a umplut paharul, cert este că Bogdan, soțul vedetei Antenei 1, ar fi decis să bage divorț la notar, conform cancan.ro.

FOTO: Instagram, Facebook

Ramona Olaru a găsit repede consolare, după divorț! Toto Dumitrescu a vizitat-o în propriul apartament!Ramona Olaru a găsit repede consolare, după divorț! Toto Dumitrescu a vizitat-o în propriul apartament!

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă