Sanda Nicola și-a dat demisia de la Digi 24. Prezentatorea TV a spus motivul plecării sale

Publicat pe

Decizia a fost luată. Sanda Nicola și-a dat demisia de la Digi 24, iar motivul a fost dezvăluit chiar de ea. Prezentatorea TV se va muta din țară și se îndreaptă către un alt domeniu.

Sanda Nicola a anunțat conducerea că nu va mai face parte din echipa Digi 24. Prezentatoarea TV pleacă în străinătate, acolo unde va studia la Universitatea din Liege. Masterul pe care Sanda Nicola l-a ales durează un an, iar aceasta nu va mai fi văzută pe sticlă în următoarea perioadă.

Este vorba de un master în Turism și Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor', a declarat Sanda Nicola pentru paginademedia.ro.

De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului', a mai spus ea.

Deși și-a dat demisia de la Digi 24, Sanda Nicola nu exclude o eventuală colaborare după ce se va întoarce în România.

FOTO: Facebook

Sanda Nicola și-a dat demisia de la Digi 24. Prezentatorea TV a spus motivul plecării saleSanda Nicola și-a dat demisia de la Digi 24. Prezentatorea TV a spus motivul plecării sale

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter