Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: "Copiii şi-ar dori foarte mult, dar..."

Publicat pe

Ozana Barabancea este o femeie puternică și optimistă. Îi puteam admira tot mai des zâmbetul larg de pe buze, în special de când a reușit să slăbească și să aibă silueta mult dorita. Totuși, o întrebare controverstă tinde să stea pe buzele tuturor: ce se întâmplă în viața personală a artistei?

Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: "Copiii şi-ar dori foarte mult, dar..."Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: "Copiii şi-ar dori foarte mult, dar..."

Ozana Barabancea, care de-a lungul vieții a avut de depășit numeroase obastacole, a fost întrebată în repetate rânduri cum a făcut față tutror greutăților fără un partner alături și mai ales de ce nu are un iubit. Invitată la „Agenţia VIP”, solista a spus tot adevărul.

Citește și: Cum a slăbit Ozana Barabancea 60 de kilograme. Efortul a fost colosal

În primul rând, a ținut să precizeze că are acordul și sprijinul copiilor, însă nu se mai gândește demult la cum ar fi viața în doi. Pe cât de entuziasmați ar fi fiul și fiica sa, pe atât de dezinteresată se arată ea, menționând că îi este foarte bine exact așa cum îi este acum, notează spynews.ro.

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea în tinereţe. Artista era blondă şi foarte slabă

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Ozana Barabancea studiază și este colegă cu fiul ei

Ozana Barabancea este un nume răsunător în lumea muzicii, numai că ea își doește mereu să se autodepășească, eventual să iasă din zona de confort și să învețe cât mai multe. De aceea, în prezent este studentă la master, la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.

„Sunt masterandă la al treilea master la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. Sunt colegă cu băiatul meu. El este la licenţă, eu sunt la master la stilistică dirijorală, orchestră, simfonică. Acum am avut examen”, a spus Ozana Barabancea.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Motivul pentru care Ozana Barabancea nu vrea să mai apară des la TV. Iată cine îi ocupă tot timpul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter