Premieră la Românii au talent! Ce se va întâmpla în sezonul 10. Andra este în culmea fericirii

Publicat pe

Sezonul 10 al show-ului Românii au talent  începe în această seară,  la PRO TV, de la ora 20.30. Andra va marca o premieră în prima ediție, iar artista este tare mândră și fericită că le poate aduce telespectatorilor zâmbetul pe buze.

Premieră la Românii au talent! Ce se va întâmpla în sezonul 10. Andra este în culmea fericiriiPremieră la Românii au talent! Ce se va întâmpla în sezonul 10. Andra este în culmea fericirii

PRO TV le-a pregătit telespectatorilor o nouă surpriză: Andra interpretează melodia din promo-ul de imagine al celui de-al zecea sezon.

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu sunt pregătiți să fie uimiți de diversitatea reprezentațiilor, iar Smiley și Pavel Bartoș îi vor susține pe concurenți.

'Promo-ul de imagine din această primăvară a avut o coloană sonoră <>. Muzica și versurile au fost compuse de noi, iar Andra a fost vocea care a completat totul', declară Vasile Alboiu, Creative Director PRO TV.

„Românii au talent este ca un serial care ne ține cu sufletul la gură în fiecare sezon. Mă bucur că vocea mea se aude pe promo și sper ca el să devină, la fel ca o coloană sonoră de succes, un hit fredonat de toți fanii emisunii', declară Andra.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter