Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

Publicat pe

Adda și Cătălin se află printre concurenții care vor participa la sezonul al treilea al emisiunii Asia Express.

Cine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia ExpressCine este Cătălin Rizea, soțul cântăreței Adda. Cei doi participă la Asia Express

Alături de ei vor mai participa alte 8 perechi: Sorin Bontea și Răzvan Fodor Speak și Ștefania, iubita lui Nico și Alexandra, fiica ei, Florin Ristei și Dan, fratele său Maria Buză și Lia Bugnar Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun Alex Velea și Mario Fresh.

Citește și: Cine este ADDA, concurentă la Asia Express sezonul 3? E căsătorită cu managerul ei și au împreună o afacere

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în 2016 și au împreună un băiețel de aproape 3 ani.


Cătălin Rizea este managerulși impresarul cântăreței. Chiar dacă nu avea experiență în acest domeniu, Rizea a muncit mult și a învățat treptat secretele meseriei. Acum, cei doi petrec mult timp împreună, mai ales în scopuri profesionale.

Citește și: ADDA, primele declaraţii despre participarea la Asia Express. Cântăreaţa merge pe Drumul Comorilor cu soţul ei!

Rizea are 32 de ani și este un tătic și un soț ideal. Relația lui cu Adda este departe de a fi monotonă. Deși se văd non stop, cei doi știu să fie parteneri și să nu lase rutina să se instaleze.

În urmă cu doi ani, Rizea a dezvăluit prietenilor virtuali o discuție dintre el și soția sa, în care cei doi discutau despre fotbal. Probabil visul oricărui bărbat pasionat de acest sport.

Citește și: Adda cântă pentru a găsi transport în Asia Express. Cum îi impresionează pe șoferi: 'Mă bucur că le place vocea mea'

Cuplul deține împreună o firmă de care se ocupă în mod egal- studioul de înregistrări, intitulat Baladda Records.

Cei doi sunt împreună de aproximativ 5 ani, iar relația lor pare să funcționze perfect.


Adda și Cătălin Rizea au avut emoții în a își lăsa băiețelul acasă pentru a pleca în aventura din Asia Express. Cei doi au plecat în Asia chiar înainte de aniversarea de trei ani a lui Alexandru, fiul lor. De el copilaș s-au ocupat bunicii acestuia, cât timp părinții lui au fost ocupați cu show-ul.

Citește și: Adda, despre greutățile de la Asia Express. Artista participă alături de soțul ei, Cătălin: 'M-am spălat cu apă rece din butoi'

Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea au acceptat provocarea Asia Express şi vor pleca în curând pe Drumul Comorilor, în Taiwan şi Filipine. Cântăreaţa nu se teme de provocările pe care le vor întâlni pe parcursul competiţiei şi şi-a propus, împreună cu soţul ei, să se bucure de drumul pe care îl vor parcurge împreună şi să se concentreze mai puţin pe câştigarea marelui premiu.

Citește și: ADDA, alături de fiul ei, în imagini de poveste, înaintea Crăciunului

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche.'

Cum a fost primul episod din Asia Express:

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter