Cum arăta Ozana Barabancea în tinereţe. Artista era blondă şi foarte slabă

Publicat pe

Ozana Barabancea a trecut de-a lungul timpului printr-o transformare de-a dreptul spectaculoasă. Iată cum arăta celebra artistă în tinereţe. 

Tânără, cu silueta trasă prin inel şi cu părul vopsit blond, Ozana Barabancea era o artista care promitea. Avea o voce inedită, dar şi un trup armonios. Iată că de atunci a trecut prin schimbări majore. S-a îngrăşat foarte mult, dar după 40 de ani a luat decizia de a slăbi. Face sport, ţine dietă, şi-a micşorat stomacul, şi-a eliminat surplusul de piele, şi-a micşorat sânii, toate în aproximatin doi ani de zile.

Ea facea încă din 2017 eforturi mari pentru a se întreţine.

„Cred că m-am îngrăşat pe fond nervos. Eu fac de patru luni sport de patru ori pe săptămâna, dar nu am dat jos cât am vrut eu, iar mâncatul asta compulsiv nu m-a ajutat deloc. Acum am să beau trei săptămâni lichide, supe strecurate, ceaiuri. Dacă puteţi să credeţi am savurat linguriţă cu linguriţă un iaurt de băut. Am spus adio tuturor băuturilor acidulate. Eu oricum nu prea beau nici alcool', a declarat Ozana, după ce s-a operat în 2017.

Cum arăta Ozana Barabancea în tinereţe. Artista era blondă şi foarte slabăCum arăta Ozana Barabancea în tinereţe. Artista era blondă şi foarte slabă

Adina Alberts despre Ozana Barabancea și urmările operației de micșorare a stomacului

Ozana Barabancea arată din ce în ce mai suplă, după ce în urmă cu un an a suferit o operație de micșorare a stomacului. Însă orice intervenție de acest fel, odată cu pierderea unui număr mare de kilograme, aduce o serie de schimbări majore de ordin estetic.  ‘Pielea se lasă, e nevoie de multă muncă’, explică Adina Alberts. Chirurgul estetician a analizat modificările prin care a trecut Ozana și a indicat, pas cu pas, cum trebuie acționat după operația de micșorare a stomacului astfel încât corpul să treacă grațios prin transformările inerente. 

Foto: Facebook, Wowbiz 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter