Cum s-a schimbat viața Danei Săvuică după divorțul de fostul soț. Un alt bărbat o face fericită: ”E o relație discretă”

Publicat pe

La mai bine de trei ani de la divorțul de fostul soț, Dana Săvuică și-a refăcut viața și se bucură din plin de fiecare moment. În viața vedetei există un bărbat care a reușit să o facă fericită din nou și a luat-o cu acesta de la capăt.

După 26 ani de căsnicie, Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au pus punct mariajului lor. La vremea respectivă, divorțul lor a fost o veste neașteptată pentru toată lumea, însă fiecare a luat-o pe drumul lui și nu s-a mai uitat înapoi. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă și au mers la notar pentru a semna actele de divorț. De atunci au trecut mai bine de trei ani, iar viața Danei Săvuică s-a schimbat complet.

'Nu e vorba de refăcut viața. Viața e a mea și viața continuă. Nu e o chestie de a reface viața, ci de a-ți reface prioritățile în viață. Eu sunt foarte ok, pentru că mă bucur de viață. Am o grămadă de proiecte care mă țin ocupată, călătoresc foarte mult. Fac ceea ce îmi place. Fiica mea îmi urmărește oarecum mișcările și îmi urmează unele drumuri.', a declarat Dana Săvuică pentru VIVA!.

După ce a devenit o femeie singură, la o perioadă, în viața vedetei a apărut un bărbat care a reușit să o facă din nou fericită. Dana Săvuică preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre relația ei, pentru că vrea să-l protejeze pe bărbatul din viața ei.

'Partea aceasta a vieții mele vreau să o țin oarecum intimă, pentru că eu nu mă feresc, dar din respect pentru cei din jurul meu. E mai bine să fiu discretă. Acel bărbat există în continuare în viața mea și ne bucurăm foarte tare împreună de clipe foarte frumoase. Sunt și eu o femeie la o vârstă la care pot spune că poate trăi așa cum își dorește. E o relație discretă și așa și trebuie să rămână', a mai spus vedeta.

Fostul soț al Danei Săvuică, declarații despre divorț

La scurt timp după ce au divorțat, Răzvan Stanciu a povestit cum s-a întâmplat totul. Cei doi au vândut la vremea respectivă casa în care locuiau și au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui.

'Ne-am prezentat la notar, iar în zece minute au semnat toate actele. Am vândut şi casa şi tot. Nu este nimic tragic. Viaţa merge mai departe. Fiecare suferă în felul lui. Eu mi-am lăsat părul lung de supărare! (zâmbeşte) Nu poţi să ştergi aşa totul cu buretele. Numai în câte destinaţii din lumea asta am fost împreună. Este inevitabil ca amintirile să nu te copleşească. Acum am alte probleme. Mă ocup de investiţii, am planuri financiare', a declarat Răzvan Stanciu , după divorțul de Dana Săvuică.

Citește și: A refuzat până acum să vorbească despre divorț! Dana Săvuică spune adevărul despre despărțirea de soțul ei

Citește și: Cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună?

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter