Cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună?

Publicat pe

Diferenţa dintre momentul în care a făcut prima copertă Playboy România, acum 14 ani, şi astăzi, la 40 de ani, nu există în cazul Danei Săvuică.

 

RTEmagicC_IMG_3128e-USED_COPERTA.jpg

Foto: libertatea.ro

 

 

Celebra blondă se bucură de aceeaşi prospeţime, tonicitate şi frumuseţe şi astăzi. Care sunt secretele ei, cum reuşeşte să se întreţină atât de bine, ce licoare magică foloseşte. Ei bine, trebuie să aflaţi că nu vorbim despre nimic spectaculos, adus de pe altă planetă sau extraordinar de scump. Este vorba despre o combinaţie simplă de produse care garantează nu numai o siluetă de invidia, dar şi o sănătate de fier.

Vedete declară că pe lângă tratamentul Velashape, care distruge ţesutul adipos prin ultrasunete şi radiofrecvenţă, obişnuieşte să beai ceaiuri de plante, să facă acupunctură şi să ţină o dietă care promite să ardă 5 kilograme pe lună. Regimul este bazat, în special, pe consumul de legume slab caloric, nuci şi peşte la grătar.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter