Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram. În trecut, a avut 128 kg

Publicat pe

Ozana Barabancea este adepta unor look-uri excentrice, iubește culorile, machiajul și, mai ales, filtrele. Jurata de la „Te cunosc de undeva” s-a schimbat foarte mult, din punct de vedere fizic, în ultimii ani, a scăpat de kilogramele în plus, iar acest lucru i-a adus o nouă pasiunea: fotografiile pe rețelele de socializare. Dar nu fără filtre!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ozana Barabancea a reușit să slăbească în jur de 60 de kilograme, după operația de micșorare a stomacului și nu doar că și-a schimbat, astfel, viața și garderoba, dar și stilul vestimentar, coafura și machiajul. Și a devenit pasionată de filtre!

Cum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram. În trecut, a avut 128 kgCum arată Ozana Barabancea în realitate, fără niciun filtru de Instagram. În trecut, a avut 128 kg

Ozana Barabancea a fost criticată de fani în repetate rânduri pentru că exagereaza cu filtrele și editarea pozelor pe care le postează pe rețelele de socializare. Cei care o urmăresc pe Facebook și Instagram i-au atras atenția că nu are nevoie de artificii exagerate pentru că este o femeie frumoasă și talentată oricum.

Artista a fost prezentă de curând la un festival de muzică la un liceu din Târgoviște, elevii s-au fotografiat cu faimoasa solistă de operă. Iar imaginea postată de o elevă a stârnit controverse, după ce Ozana a apărut naturală 100%.

Comentariile unora au fost răutăcioase, însă este evident și deloc ieșit din comun ca jurata „Te cunosc de undeva!” să arate diferit în realitate decât la televizor. În mod clar, Ozana din realitate este diferită de Ozana din pozele editate de pe Instagram, iar acest lucru este valabil în cazul tuturor, vedete sau nu. Și asta nu o face mai puțin talentată sau mai puțin frumoasă!

În pozele needitate, este adevărat că Ozana arată diferit, mai cu seamă când nu poartă strop de machiaj, dar acest lucru este valabil pentru orice femeie. Cu toate astea, se poate observa că artista are o piele frumoasă și puține riduri la cei 51 de ani împliniți în octombrie.

Citeste si: Ozana Barabancea spune tot adevărul. De ce nu vrea să aibă iubit: „Copiii şi-ar dori foarte mult, dar…'

Citeste si: Ozana Barabancea a ajuns la Poliție: „E instigare la ură, e blasfemie!'

Citeste si: Cum arăta Ozana Barabancea, jurata de la Te cunosc de Undeva, la 24 de ani. Se îmbrăca sexy

Ce intervenții estetice are Ozana Barabancea

Ozana a apelat și la câteva artificii permanente pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, respectiv tatuarea sprâncenelor și mărirea buzelor. În plus, Ozana a avut parte de o intervenție la nivelul sânilor, dezvăluind că în prezent se poate bucura de bustul cu care se mândrea odinioară în liceu.

„Bustul meu a ajuns la dimensiunile din liceu! Mi-am dat seama că remodelarea lor prin chirurgia estetică este artă, măiestrie și știință ! Doamna doctor mi-a demonstrat o încă o dată, când în tăcere mă desena și măsura distanțele pentru a realiza noua formă! Sunt fascinată! Sunt încă sub șoc!

Sunt atât de fericită că am redevenit tânără, feminină și finuță! De la 128 de kg, unde de abia încăpeam în ecran, am ajuns o finețe de femeie. Mulțumesc! Eu sunt cel mai bun exemplu de întinerire la aproape 50 de ani!’, spunea Ozana anul trecut.

„Am făcut trei operaţii în una: spate, burtă şi blefaroplastie. Mai vreau sânii şi coapsele, unii spun că am am un nas urât, eu nu cred, dar dacă e nevoie îl operez şi pe ăsta’, mărturisea Ozana Baranacea în cadrul emisiunii „Acces Direct’, în urmă cu ceva vreme.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter