Cum se simte Benone Sinulescu, după spitalizare. Soția lui a spus adevărul

Publicat pe

Benone Sinulescu a fost externat, acum o săptămână, din spital. Artistul de muzică populară a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost găsit de către soția sa inconștient, căzut în casă. Recent, Elena Sinulescu a vorbit despre starea actuală de sănătate a lui Nea Beni, spunând că artistul urmează tratamentul și că se simte din ce în ce mai bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu a trecut prin clipe extrem de grele. Interpretul a fost găsit în casă, inconștient, de către soția lui, Elena Sinulescu, în urmă cu vreo trei săptămâni. Artistul a fost internat, având nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, starea de sănătate a lui Nea Beni s-a îmbunătățit, iar artistul a fost externat în urmă cu o săptămână.

Cum se simte Benone Sinulescu, după spitalizare. Soția lui a spus adevărulCum se simte Benone Sinulescu, după spitalizare. Soția lui a spus adevărul

Recent, Elena Sinulescu a vorbit despre cum se simte artistul de muzică populară. Aceasta a spus că Benone Sinulescu se simte din ce în ce mai bine și că urmează tratamentul prescris de medici. În plus, Elena a mai declarat că artistul a început chiar să mănânce singur și să se deplaseze tot singur, plimbându-se prin grădină pentru a-și relua mobilitatea.

Citește și: Cum se simte acum Benone Sinulescu:”Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească”

Citește și: Ramona de la Clejani a divorțat după 10 ani de căsnicie:„O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu'

Citește și: Cum arată cu adevărat Gabriela Cristea, după ce a slăbit.S-a pozat într-un costum transparent, cu lenjeria intimă la vedere

Citește și: Larisa Iordache s-a retras din finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice:„Drumul meu este împietrit!'

Soția lui Benone Sinulescu, despre starea de sănătate a artistului

Benone Sinulescu a trecut prin clipe foarte grele, însă starea lui de sănătate este din ce în ce mai bună, după cum a afirmat soția lui, Elena Sinulescu. „E pe calea cea bună! Mănâncă singur, se plimbă prin grădină, îşi urmează tratamentul', a spus Elena Sinulescu pentru playtech.ro.

De asemenea, aceasta a mai spus că Nea Beni a primit îngrijiri medicale corespunzătoare în spital. „Doctorii au fost atenţi cu soţul meu şi foarte amabili. Benone are o vârstă, toţi mai trecem şi prin boală şi foarte probabil că și colesterolul îşi spune şi el cuvântul', a mai afirmat soția lui Benone Sinulescu pentru sursa citată anterior.

Nea Beni îi cântă soției prin casă

În plus, Elena Sinulescu a mai spus că Nea Beni îi cântă des prin casă, semn că nu și-a pierdut nici vocea, nici dorința de a cânta. Pe de altă parte, Benone Sinulescu vrea să stea retras o perioadă, însă, după ce va începe să se simtă și mai bine, va reveni asupra acestei decizii.

„Vă pot asigura că nu şi-a pierdut vocea şi că îmi cântă des prin casă. Semn că nu şi-a pierdut nici vocea, nici apetitul pentru aşa ceva! Altfel, a decis să nu vorbească cu presa o vreme. Când va decide el că totul e în regulă, va reveni asupra acestei decizii. Dar numai atunci când va fi dispus să facă asta', a mai afirmat Elena Sinulescu despre cum se simte Benone Sinulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter