Cum se simte acum Benone Sinulescu: "Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească"

Publicat pe

Cu mai bine de două săptămâni în urmă, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în casă, însă starea sa de sănătate, acum vizibil îmbunătățită, încă nu-i permite să-și reia activitatea. Iată cu ce probleme se confruntă artistul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost externat din Spitalul Județean de Urgență Arad, Benone Sinulescu este într-o stare de sănătate mult mai bună, însă medicii i-au impus un regim de viață diferit. Artistul va trebui să stea departe de scenă o vreme, așadar, după cele două săptămâni de spitalizare, joia trecută a revenit în comuna Bârzava, în căsuța unde locuiește de aproape 15 ani.

Cum se simte acum Benone Sinulescu: "Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească"Cum se simte acum Benone Sinulescu: "Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească"

Benone Sinulescu are arterele înfundate

Dat fiind că medicii au descoperit că Benone Sinulescu are arterele înfundate, afecțiune ce ar necesita o operație, artistul face acum tratament și, vrând-nevrând, trebuie să ia o pauză de la activitatea muzicală.

„Doctorii i-au recomandat odihnă și o listă lungă de medicamente. Are arterele înfundate, ar fi fost vorba despre o operație, dar Benone încă nu și-a dat acordul, speră să scape de problemele cardiace cu ajutorul pastilelor.

Soția lui nu-l lasă nici la telefon să vorbească, îl folosește ea, iar pe al ei l-a închis', au declarat surse din proximitatea artistului pentru Impact.

Câți bani pierde artistul stând departe de scenă

Deși are 84 de ani, Benone Sinulescu a fost extrem de activ pe scena muzicală până recent, agenda lui de evenimente fiind mereu plină. Iar asta o dovedesc pe deplin și sumele pe care reputatul artist le câștiga din muzică. După evenimentul dramatic petrecut acum două săptămâni, când a fost găsit inconștient în casă, starea de sănătate nu-i va mai permite să urce pe scenă, cel puțin o vreme.

Chiar dacă va pierde o sumă imensă, Benone Sinulescu este obligat să respecte indicațiile medicilor, până la urmă sănătatea este cea mai importantă.

„El câștiga, anual, din nunți și din alte evenimente, în jur de 60.000 de euro, are tarif între 1.500 și 1.800 de euro, pentru un recital de 45 de minute.

Din păcate, acești bani nu-i va mai face, în 2021', au declarat aceleași surse pentru Impact.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului: „Nu a dorit să fie internat'

Citește și: Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital: „Totul a degenerat'

Citește și: Detalii neștiute din tinerețea lui Benone Sinulescu. La 82 de ani, artistul clarifică zvonurile despre relația cu Irina Loghin: „Am trăit o poveste artistică… şi de dragoste'

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink:„Într-un cuplu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Deaconescu a ajuns de urgență cu fiica ei la spital.Toată familia s-a simțit rău

Ce pensie încasează Benone Sinulescu

După ani de concerte și apariții TV, îndrăgitul cântăreț de muzică populară încasează o pensie modică, însoțită însă de o indemnizație de merit din partea statului.

Benone Sinulescu și-a asigurat un loc de frunte în istoria muzicii populare, având la activ peste jumătate de secol de cântec și voie bună. Îndrăgitul cântăreț duce, la 82 de ani, o viață lipsită de griji, la țară, deși pensia pe care o încasează lunar nu este una mare. Se pare că artistul primește o pensie lunară de 1600 de lei, însă acest venit modest este rotunjit de o indemnizație de merit din partea Statului Român, de 1.100 de lei… dar și de concertele pe care, până recent, le-a ținut. În ceea ce privește moștenirea bunurilor, după ce el va trece în neființă, artistul a făcut toate aranjamentele necesare.

Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari‘, a declarat Benone Sinulescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter