Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital: „Totul a degenerat”

Publicat pe

Benone Sinulescu, în vârstă de 84 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate și este internat la Spitalul Județean din Arad încă de sâmbătă, 10 iulie. Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, a dezvăluit care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu acesta, dar și ce surpriză le pregătea Nea Beni fanilor lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu a făcut numeroase dezvăluiri despre cântăreț, de când acesta este internat în Spitalul Județean din Arad. De data aceasta, Ionuț Pavel a povestit care a fost ultima discuție pe care a purtat-o cu Benone Sinulescu.

Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital: „Totul a degenerat'Ultima discuție dintre Benone Sinulescu și fostul lui impresar, înainte să ajungă la spital: „Totul a degenerat'

Ultima oară am vorbit cu marele artist acum o lună şi jumătate! De atunci nu am mai putut să iau legătura cu dânsul pentru că la telefonul său răspundeau alte persoane. Eu am făcut acest apel pentru că vreau ca Benone Sinulescu să fie bine! El nu are o afecţiune care nu se poate trata. Dar acest lucru se face numai în spitale care să îi ofere îngrijirea de care are nevoie. Nu într-un centru de bătrâni. El a fost îngrijit de un medic extraordinar, în ultimele luni, care a tras un semnal de alarmă că trebuie operat de urgență din cauza înfundării arterei carotide', a povestit Ionuţ Pavel, pentru cancan.ro.

Citește și: Soția lui Benone Sinulescu, primele dezvăluiri despre starea de sănătate a artistului:„Nu a dorit să fie internat'

Citește și: Benone Sinulescu și-a făcut deja testamentul. Cine va moșteni toată averea:„Dacă mor eu, totul…'

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu:„Evit cel mai mare drog'

Citește și: Cuplu la Survivor România? Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au sărutat:„Te iubesc!'

„Nu am mai vorbit cu familia artistului'

De asemenea, fostul impresar al lui Benone Sinulescu nu mai ține legătura cu membrii familiei artistului. În plus, acesta a mai spus că l-a văzut ultima dată pe Benone Sinulescu după ce a plecat din locuința lui din Arad.

Nu am mai vorbit cu familia artistului. Nu am avut o relaţie extraordinară, însă nepotul lui a fost cel care m-a ţinut la curent cu ce se întâmâmplă. Dar în prezent nici cu el nu mai vorbesc. (…) Ultima imagine pe care o am cu el este după ce am plecat din locuinţa sa de la Arad. Stătea în poartă zâmbitor, liniştit şi îmi făcea cu mâna. Aşa îmi doresc să îl vâd, mulţi ani de acum în colo. Trebuie să îl salvăm!', a mai spus fostul impresar al lui Benone Sinulescu pentru sursa menționată aterior.

Ce surpriză le pregătea Benone Sinulescu fanilor

Totodată, Ionuț Pavel a mai dezvăluit că Benone Sinulescu le pregătea o surpriză fanilor lui. Acesta își dorea să organizeze un spectacol aniversar cu ocazia împlinirii a 85 de ani. Toate detaliile ar fi fost puse la punct, ba chiar interpretul luase legătura și cu alți colegi de breaslă, însă starea de sănătate s-a agravat.

În urmă cu câteva luni, când era mai bine discutam despre un spectacol aniversar. Luam legătura cu alţi artişti care ar fi trebuit să urce pe scenă alături de el… Dar încet, încet totul a degenerat, iar acum suntem în punctul acesta', a mai spus impresarul.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter